10 pazīmes, kas palīdzēs atpazīt sliktu mīļāko vēl līdz pirmajam skūpstam

Nepavisam nav obligāti doties gulēt ar vīrieti, lai noteiktu, ka viņš ir slikts mīlnieks. Mēs zinām vairākas pazīmes, kas palīdzēs jums atpazīt tādu vēl agrāk. Nav vajadzības pateikties!

Viņam nav humora izjūtas

Tā laikam ir vienīgā pazīme, kas nestrādā otrā virzienā: ja vīrietim ir lieliska humora izjūta, viņš noteikti nebūs lielisks mīļākais. Bet, ja viņam nav humora izjūtas – viņš tik tiešām gultā nav spējīgs gandrīz ne uz ko. Vienkārši tāpēc, ka īsts sekss – nav tas, ko rāda melodrāmās: neveiklas situācijas gultā ir ierasta lieta. Un, ja vīrietim nav humora izjūtas, tad pirmā neveiksme izsitīs viņu no sliedēm.

Viņš tev nepieskaras

Labs mīlnieks uzsāk seksuālas spēles vēl pirms jūs dodaties uz gultu. Viņš lieliski zina, ka priekšspēle ir svarīga intīmās dzīves daļa, un tāpēc centīsies tevi “uzkurināt” jau iepriekš. Slikts mīlnieks nesaprot, kāpēc jāaiztiek jaunkundze, ja vēl par agru novilkt bikses. Tā kā seko līdzi viņa rokām: ja viņš nemēģina padot tev roku, apskaut, pieturēt, pieskarties – nekas nesanāks. Viņš ir Buratino.

Viņam ir tieksme tīksmināties pašam par sevi

Te viss ir acīmredzami: ja vīrietis nevar mierīgi paiet garām spogulim un nevar pateikt nevienu frāzi, neizmantojot vārdu “es” – tad ir slikti. Viņš ir narciss. Narcisi principā nav spējīgi domāt par sievietes baudu, jo viņi domā tikai par sevi. Vienmēr. Seksuālas partneres viņi uztver kā vairāk vai mazāk ērtu ierīci, lai pašapmierinātos.

Viņš stāsta par saviem piedzīvojumiem

O, paskaties, mīļā, kāds es esmu Kazanova! Tas uzreiz nozīmē nē. Tāpēc, ka patiesi pieredzējis mīlnieks lieliski saprot, ka sievietes galvenā erogenā zona ir smadzenes. Un viņas aplidošana ir jāsāk no turienes. Vai tu vari iedomāties tādu sievieti, kura labprāt uzklausīs stāstus par to, cik jaunavas līdz viņai ir pabijušas potenciālā mīlnieka gultā? Arī mēs nevaram. Un labs mīlnieks nevar. Toties sliktais ir pārliecināts, ka tas uzreiz paaugstinās viņa izredzes. Nu, izredzes uzvarēt kretīnu konkursā tas patiešām paaugstinās, mēs domājam.

Šķir nākošo lapu un iemācies atpazīt citus tipiņus

Spread the love

Pievienot komentāru