4 procedūras, ar kurām ieteicams sākt dienu. Tu patiešām būsi pārsteigts par to efektivitāti!

Lai saglabātu labu veselību, tev par to regulāri jārūpējas. Ir daudz dažādu procedūru, taču pašas efektīvākās ir tās, kuras veic no rīta pēc pamošanās. Tās aizņems ne vairāk kā piecas minūtes un sniegs daudz ieguvumu veselībai.

Regularitātei šajā jautājumā ir liela nozīme. Rezultāts būs pamanāms, ja katru dienu ievērosi zemāk minētos ieteikumus. Sākumā būs nedaudz sarežģīti, bet pēc kāda laika izstrādāsies pieradums.

Lai veiktu šīs procedūras tev būs nepieciešams citrons, ūdens, medus un ūdeņraža peroksīds.

Rīta procedūras

Mēles tīrīšana

Mēs visi no rīta tīrām zobus, taču noteikti jāatceras par tik svarīgu higiēnas sastāvdaļu kā mēles tīrīšana. Cilvēki par šīs procedūras nozīmi zināja jau senatnē. Slavenais persiešu zinātnieks Avicenna ieteica ikdienas mutes dobuma kopšanā iekļaut mēles tīrīšanu. To var izdarīt ar zobu suku vai izmantot speciālu mēles skrubi.

Lasi arī: Vairākus gadus centos novājēt, bet velti. Tad izslēdzu no uztura šos produktus…

Kāpēc tev vajag tīrīt mēli?

* Tu atbrīvosies no baktērijām, kas var iekļūt kuņģī un izraisīt dažādas kaites.

* Baktērijas uz mēles ir izplatīts sliktas elpas un mutes veselības problēmu cēlonis.

Glāze karsta ūdens

Daudzi cilvēki zina, cik svarīgi no rīta ir atjaunot organismā ūdens līdzsvaru. Uzkarsē nevārītu, filtrētu ūdeni līdz karstam stāvoklim. Skaties, lai ūdens nesāktu vārīties. Ielej pilnu glāzi un pievieno citrona daiviņu vai vienkārši iespied glāzē citrona sulas. Dzer maziem malciņiem 20 minūtes pirms ēšanas.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Spread the love

Pievienot komentāru