Puisis pazemoja meiteni viņas izskata dēļ. Viņas atriebība bija skaista: viņam atliek tikai skatīties bildes

Puisis draudzenei nepārtraukti teica, ka viņas izskats viņam nepatīk. Vienā brīdī viņa neizturēja un pārtrauca šīs toksiskās attiecības. Bet tur, kur otrs redzētu beigas, viņa redzēja sākumu un pēc dažiem gadiem pārvērtās par teju ikviena vīrieša sapni.

Bijušajama draugam tagad atliek vien nopūsties par viņas attēliem tīmeklī.

Ngujena Tonga Vī (Nguyen Tuong Wee) pēkšņi kļuva par Vjetnamas ziņu plūsmu varoni, un kaut kur viņas skolas draugs tagad šēz stūrī un kož sev lūpās. Galu galā viņa kļuva slavena, pateicoties savam izskatam un tam, ka viņš viņu pameta.

Lasi arī: Novembra beigas piecu zodiaka zīmju pārstāvjiem var būt ļoti daudzsološs periods

Aplūkojot Ngujenas fotoattēlus, ir grūti noticēt, ka, kad viņai bija 17 gadu, viņas draugam bija kauns draugu priekšā saukt meitenei par savu draudzeni. Viņš gandrīz katru dienu sūdzējās par viņas trūkumiem, raksta Oddity Central.

Meitene atgādina, ka viņas “skaistā” drauga pacietība beidzās drauga dzimšanas dienas svinību laikā. Lielākā daļa viesu pastāvīgi norādīja uz viņu ar pirkstu un atklāti teica, ka šādi pāri ir sastopami tikai filmās.

Meitene saprata: tas ir pēdējais piliens, viņai ir laiks pārtraukt sabojāt sava drauga dzīvi un dot viņam brīvību. Viņas šausmām viņš ar prieku piekrita, kas viņu vēl vairāk apbēdināja.

 

Pēc viņu mīlas stāsta beigām viņu gaidīja vēl viens trieciens: puisis nekavējoties parādījās sabiedrībā ar jaunu draudzeni, kuru viņš nevilcinoties parādīja draugu priekšā, atšķirībā no Tuong Wee. Šāda rīcība no bijušās puses lika meitenei vēl vairāk ciest savas izskata dēļ, un tas izraisīja histēriju, kas notika viņas mātes priekšā.

Par pārsteigumu meitenei viņas vecāki ar izpratni reaģēja uz meitas jūtām un nenorakstīja tās kā pusaudža vecuma problēmas. Sieviete piekrita samaksāt visus plastikas ķirurga rēķinus un apsolīja pavadīt V visās operācijās.

 

19 gadu vecumā, tiklīdz Tuong Vee pabeidza vidusskolu, sākās viņas ilgi gaidītā pārvērtība. Viņa veica vairākas procedūras pēc kārtas, tostarp pārveidoja degunu, koriģēja vaigu kaulus, lūpas un zodu.

Lasi arī: Astrologi apgalvo, ka šajās zodiaka zīmēs dzimušie ir visneķītrākie!

Meitene nekavējoties sāka dzirdēt komplimentus, kas adresēti sev no draugiem un cilvēkiem uz ielas, kļuva pašpārliecinātāka un paskatījās uz dzīvi jaunā veidā.

 

Šķir otru lapu, lai apskatītos, kā meitene izskatās tagad

Spread the love

Pievienot komentāru