Joprojām sapņojat par “ZELTA dzīvi” ārzemēs? Šīs fotogrāfijas liks ātri vien pārdomāt …

Daudzi no mums domā, ka došanās uz ārzemēm nesīs laimi un bagātību. Eiropa un Amerika mums šķiet ideālas, un arī dzīvi tur mēs redzam daudz labāku par to, kāda tā mums ir šeit, taču patiesība diemžēl ir tālu no iecerētajiem sapņiem!

Nabadzība ir visur, arī ārzemes nav izņēmums.

Lasi arī: “Mēs saucām palīgā, bet cilvēki nelikās ne zinis!” Lūk, kas atgadījās meitenēm …

Jā, mēs visi zinām, ka algas tur mēdz būt daudz lielākas, arī par visvienkāršākajiem darbiem, taču reti kurš aizdomājas par to, ka arī dzīve tur ir daudz dārgāka, jo, piemēram, to, ko Jūs šeit mēnesī maksājat par īri, tur Jūs maksāsiet nedēļā, līdz ar to tas ir tikai loģiski, ka arī algas tur ir lielākas, taču, lai Tu kaut nedaudz noticētu tam, ka ārzemes ne vienmēr ir paradīze Zemes virsū, esam sagatavojuši ārzemēs esošo dzīvokļu fotogrāfijas, lai Jūs saprastu, ka pašlaik dzīvojat ļoti labi!

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Spread the love

COMMENTS

  • <cite class="fn">Hary</cite>

    Divstaavu maaja UK Bostonaa, ar trijaam guljamistabaam, un diviem gaardeniem maksaa 680 poundus meenesii, un elektriibu un gaazi papildini cik tev nepiecieshams, vai var atljauties, ja gadaas iekonomeet. Par ziemas apgeerbu var aizmirat vispaaraar, jobet krosenees un citos vasaras apavos var staigaat cauru gadu.

  • <cite class="fn">Arvils Košuks</cite>

    Bļe nu tur jau kautkāds pajols to rakstu taisiijis,ķipa taa dziivo iebrauceeji. Ja te LV kautkaadi nariki pritonus taisa,tad tur nekas nemainaas. Paareejie dziivo labi,pa vairaakiem iiree maaju un ir sakopts viss.

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    NU īsti padomju stila raksts..paņemts no šejienes …..https://brandnewday.ru/read/1322/

Pievienot komentāru