Dietoloģe atklāja ideālas figūras noslēpumu: 24 noteikumi, kas liks jums izskatīties kā topmodelei

Pateicoties šiem padomiem, jūs nometīsiet liekos kilogramus, sakārtosiet savu ēšanas režīmu, normalizēsiet visas dzīvībai svarīgās organisma funkcijas, kas ļaus attīrīt jūsu organismu no visām iespējamām šlakām un nosēdumiem, padarīt to tīru, veselīgu un dzīvespriecīgu. Jūs ļoti ātri atbrīvosieties no liekā svara un nostiprināsiet savu rezultātu.

Izveidot skaistu un slaidu ķermeni ir ļoti vienkārši! Uzziniet šeit, kā to izdarīt:

Cik gan reizes pasaulei var teikt, ka 2 litri ūdens dienā – tas ir nepieciešamais minimums pieauguša cilvēka organismam.

Ēdienkartē alkohols ir pieļaujams, bet tikai viena sausā saraknvīze glāze.

Vieglai gremošanas trakta aktivācijai pēc pamošanās ieteicams izdzert 1 glāzi ūdens. Pēc tam, kad veiktas visas rīta procedūras, pēc 30 minūtes ir pieļaujamas brokastis.

Ieviesiet paradumu 30 minūtes pirms ēšanas izdzert glāzi ūdens. Ēdot uzdzert nedrīkst. Pēc ēšanas atļauts dzert ne ātrāk kā pēc 40 minūtēm.

Saplānojiet savu ēdienkarti uz 5- 6 ēšanas reizēm dienas laikā (tādā veidā organisms neieņems ekonomiskā režīma pozīciju un neuzkrās enerģiju tauku veidā).

Pēdējai ēšanas reizei ir jābūt 3 stundas pirms došanās pie miera. Ūdens dzeršana atļauta jebkurā laikā.

Ieviesiet paradumu dzert tēju un kafiju bez cukura, kā arī bez jebkāda veida piedevām.

Lasi arī: Lienes Skulmes bijušais vīrs Bulis beidzot pastāsta par slēptajiem sānsoļiem, ko slēpa no savas sievas

Kartupeļus lietojiet ne biežāk kā 2 reizes nedēļā. Un tikai vārītā vai ceptā veidā.

Vīnogas un banāni ir vieni no kalorijām bagātākajiem produktiem, tāpēc ierobežo sevi, lai tie pagaida līdz brīdim, kad būsi notievējusi.

Atslodzes dienu bez kaitējuma figūrai vari ievērot 1 reizi nedēļā.

Sirds-asinsvadu sistēmas aktivitāti sasniedz savu aktivitātes virsotni ap plkst.6 vakarā, līdz ar to tas ir piemērotākais laiks treniņiem.

Vienmēr atceries par sportu. Viegla rīta rosme no rītiem un vakarā. Šis pasākums “izdzenās” vielmaiņu. Vienmēr ir iespēja vai nu paskriet, vai arī pastaipīties, un nav arī nemaz tik grūti atrast videokursus.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Spread the love

Pievienot komentāru