Ķīnā tiek svinēta uzvara – Pagaidu slimnīca izrakstījusi pēdējo pacienu un pilnībā pārtrauc slimnīcas darbību

Lielas ziņas saistībā no Uhaņas galvenās pagaidu slimnīcas! Jau iepriekš tika ziņots, ka Ķīna labi tiek galā ar situāciju un centās izdarīt visu iespējamo, lai pēc iespējas ātrāk palīdzētu cilvēkiem, kuri saskārās ar konkrēto vīrusu. Oficiālās ziņas norāda, ka Uhaņas pagaidu slimnīcā ar nosaumu “Dzjanhaņa” ir izrakstīti pēdējie 34 pacienti.

Lasi arī: Tirdzniecības centrs “Spice” nācis klajā ar svarīgu paziņojumu visiem pircējiem

Tās ir ļoti svarīgas un nozmīgas ziņas visai pasaulei, ne tikai Ķīnai. Informācija paziņota no AS “Kazinform” norādot atsauci uz Šjihņua, kas nozīmē, ka notikums tik tiešām ir noticis un Ķīnai tās ir lielas ziņas.

Informācija rāda, ka 34 dienu laikā (slimnīcas darbības ilgums), tajā kopumā nonāca 1848 cilvēki, 521 cilvēki tika nogādāti uz citām ārstēšanās iestādēm. 1327 cilvēki tika veiksmīgi izrakstīti. Lieki atgādināt, ka Uhaņas pilsētā Ķīnā, 10 dienu laikā tika uzcelta pagaidu slimnīca, lai varētu cīnīties ar koronavīrusu.

Šis lēmums izrādījies gana pareizs, jo pašlaiks viss ir nostājies uz pareizajām sliedēm un slimnīcas uzcelšana tik tiešām deva vēlamo rezultātu. Izskatās, ka Ķīna zina, kā rīkoties dažādās krīzes situācijās. Tomēr, kas ir gaidāms tālāk un kas īsti notiek pašlaik?

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Spread the love

Pievienot komentāru