Noticis pavisam nežēlīgais un prātam neaptveramais – Rezultātā miris mazs bērns

Noticis prātam neaptverams atgadījums, kura rezultātā ir miris mazs bērns. Viss negadījums noticis Rīgā kurā tikusi iesaistīta automašīna. Audi vadītājs braucis atpakaļgaitā līdz brīdim, kad uzbrauca virsū bērnu auto krēsliņam, kurā atradās mazs bērniņš.

Pagaidām vēl nav noskaidrots, cik tieši liels ātrums ir bijis Audi automašīnas markai braucot atpakaļgaitā, tomēr visa rezultātā autokrēsliņā esošais bērniņš zaudēja dzīvību, tā informēja Valsts policija.

Konkrētais incidents ir norisinājies nedaudz pēc pulksten 11:00 Augusta Dombrovska ielā. Negadījums ir noticis tieši piemājas pagalmā.

Lasi arī: Kamēr sieviete bija stāvoklī, viņas draugs regulāri gulēja ar citām. Bet tu pat iedomāties nespēj, kā viņa atriebās nelietim!

Policija pašlaik ir sākusi kriminālprocesu un pašlaik skaidro visa notikušā apstākļus. Kopumā Latvijā šogad jau ir miruši septiņi bērni. Ļoti traģisks ceļu satiksmes negadījums ir noticis arī Ķekavas pagastā, kur uz ceļa Rīga – Bauska – Lietuvas robežā, kāds vīrietis vadot škoda automašīnu uzbrauca šķērslim.

Tā rezultātā vīrietis miris un policija skaidro visa notikušā apstākļus. Brauciet uzmanīgi un sargiet ne tikai sevi, bet arī apkārtējos. Cienīsim viens otru.

Spread the love

Pievienot komentāru