Prātam neaptverama dakteres nekaunība. Kā večiņa atriebās ārstei, kas viņu padzina un pareģoja drīzu nāvi

Kāda blogere no Krievijas dalās savā stāsta, ka neviļus kļuvusi par liecinieci šokējošam atgadījumam poliklīnikā. Biju devusies uz turieni, lai veiktu plānotu medicīnisko apskati un pagarinātu sanitāro grāmatiņu. Pie visiem ārstiem bija milzīgas rindas, ieņēmu visur rindu un skraidīju no kabineta uz kabinetu. Uzreiz ievēroju kādu večiņu – viņa sēdēja tik skumja un it kā kaut ko gaidīja.

Apmēram pēc pusotras stundas es atkal gāju garām, skatos – vecenīte joprojām sēž tajā pašā vietā un pār seju rit asaras. Es, protams, neizturēju, pienācu viņai klāt un pavaicāju, kas noticis.

Lasi arī: Noraudājusies un izmisusi Agata Muceniece publicē traku video par vīru Priļučniju (+VIDEO)

Un tad vecā sieviete izplūda raudās. Es viņu mierināju, kā varēju, atnesu padzerties. Un viņa man pastāstīja, kas noticis.

Večiņai ilgstoši bija sāpējis vēders un viņa bija devusies pie ģimenes ārsta. Tur viņai iedeva nosūtījumu pie gastroenterologa un analīzēm. Pie visiem speciālistiem un uz izmeklējumiem 77 gadus vecā kundze nosēdēja garās rindās.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Spread the love

COMMENTS

  • <cite class="fn">Gunārs</cite>

    Manuprāt, es tādā vecumā esmu sagatavojies, jo par dzīvi un mūžību jābūt skaidrībai – nekas nav mūžīgs un pateicies Dievam, ka tas tādu iespēju jau devis kāds ir tajā brīdī Bet ārste jau nu varēja būt līdzjūtīgākai pret slimniekiem un vismaz kaut ko ieteikt, lai atvieglinātu ciešanas..

  • <cite class="fn">lilita</cite>

    Pirmais;jabut cienai pret gados vecakiem cilvekiem. Vienalga vai pacients ir jauns gados vai gados vecaks. Sis arsts ir devis Hipokrata zverestu un vins nav cieniigs sim darbam. A.C.tavs lasitajs.

  • <cite class="fn">ARNOLDS</cite>

    ASTENE CUKA

Pievienot komentāru