Šis vīrietis aprēķināja, cik daudz bērnu dēļ padara viņa sieva, kas nestrādā algotu darbu. Viņš bija pilnīgi pārsteigts

Būt mammai nav viegli, to zina visi. Tomēr ne visi spēj apjaust ikdienas mājsaimniecības darba smagumu. Cik reizes mēs esam dzirdējuši teicienu – viņa taču vienkārši sēž mājās ar bērnu, nestrādā, dzīvo labi un nenogurst. Patiesībā viss ir pavisam savādāk.

 

Kāds gudrs vīrietis ievietoja laikrakstā īsu aprakstu par savu sievu. Viņš nespēja paturēt pie sevis uzzināto un nolēma publiskot savus novērojumus, lai visi novērtētu, cik grūta dzīve ir sievietēm, kas dzīvo mājās un audzina savus mazuļus.

Vīrieša ģimenē ir trīs mazi bērni. Vienas dienas laikā viņš vēroja sievu un pierakstīja visu, ko gādīgā māte darīja ģimenes atvašu labā. Lūk, kas viņam sanāca. Šo sarakstu gribas parādīt pēc iespējas lielākam skaitam stiprā dzimuma pārstāvju.

 

Šajā dienā mamma:

 

– 106 reizes atvēra durvis bērniem;

 

– 16 reižu sašņorēja viņiem apavus;

 

– 32 reizes mainīja bērnu apģērbu;

 

– 94 reizes teica: “neņem to”;

 

– 16 reižu pārtrauca strīdus;

 

– 175 reizes uzdeva viņiem jautājumus un sniedza atbildes;

 

– un visbeidzot, bērnu vajadzību dēļ sieva pieveica apmēram 10 kilometru.

 

Un tagad šim sarakstam pievienojam pārējos mājsaimniecības darbus, kas jāveic sievietei – tīrīšanu, mazgāšanu, ēdiena gatavošanu. Izrādās ļoti iespaidīgs un pat biedējošs saraksts. Reti kurš vīrietis spētu tikt galā ar šiem visiem sieviešu pienākumiem.

Lasi arī: Lielisks interjera priekšmets no stikla pudeles tikai divās minūtēs. Rezultāts tevi patiešām pārsteigs!

Sievietes ir jāciena un jānovērtē, jo viss, ko viņas dara, dažreiz paliek nepamanīts. Bet tas uzreiz kļūst pamanāms, kad viņas to pārtrauc darīt.

 

Vai tev patika stāsts par vīrieti, kurš spēj novērtēt sieviešu smagos mājsaimniecības darbus un veikt bērnu audzināšanas pienākumus? Padalies ar saviem tuviniekiem šajā viedajā rakstā!

Ja tev patika raksts, padalies ar saviem draugiem. rinaldabilde Padalīties!

Avots: takprosto.cc

Spread the love

Pievienot komentāru