Tirdzniecības centrs “Spice” nācis klajā ar svarīgu paziņojumu visiem pircējiem

Sakarā ar sarežģīto epidemioloģisko situāciju valstī un koronavīrusa izplatīšanās iespējamām sekām, sekojot atbildīgo iestāžu norādījumiem, tirdzniecības centrs Spice veic vairākus preventīvus pasākumus, lai pēc iespējas vairāk aizsargātu tirdzniecības centra darbiniekus un apmeklētājus no slimības riska.

Vairākās vietās tirdzniecības centros “Spice” un “Spice Home” ir uzstādīti rokas dezinfekcijas līdzekļi , kā arī visos veikalos ir izvietoti informācijas plakāti un uzstādīti dezinfekcijas līdzekļi kasēs. Tāpat tīrīšanas un dezinfekcijas darbus regulāri veic tirdzniecības centrā, lielāku uzmanību pievēršot kontakta virsmām, piemēram, margām, rokturiem un citām vietām, kuras cilvēki bieži saskaras.

Izmaiņas veiktas arī ventilācijas sistēmā – iekārtas tiek ieslēgtas ātrāk un izslēdzas stundu vēlāk pēc darba laika beigām, lai maksimāli izvēdinātu tirdzniecības centra telpas. Kā arī ir atslēgta ventilācijas iekārtas gaisa recirkulācija, tādējādi nodrošinot tikai svaiga āra gaisa plūsmu tirdzniecības centra telpās.

Lasi arī: Viss sākās pilnīgi negaidīti! Latviete pastāsta, kā karantīna izmainijusi viņas dzīvi …

Ņemot vērā Ministru kabineta rīkojuma 4.5. punktu “ar 2020. gada 13. martu atcelt un aizliegt visus publiskos pasākumus, sapulces, gājienus un piketus virs 200 cilvēkiem;” un Latvijas Republikas Veselības ministrijas ieteikumus, ir atcelti visi t/c paredzētie pasākumi vismaz līdz 14. aprīlim, t.s. šī gada 14. martā paredzētais “Pavasara modes tirgus”. Tomēr tas nav viss!

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Spread the love

Pievienot komentāru