Ūdens lietošanas diagramma – cik daudz jādzer, lai nomestu lieko svaru!

18fsfy70t9rxwjpg

Māte daba mums ir sniegusi visneparastāko eliksīru, kas mums nodrošina labu veselību un pašsajūtu, un tas ir ūdens.

Tas nodrošina pienācīgas organisma funkcijas, skaistu ādu un palīdz samazināt lieko svaru. Diemžēl daudzi nezina un nenovērtē ūdens nozīmi mūsu dzīvē, jo īpaši tas ir svarīgi tiem, kam ir liekais svars. Pilnvērtīga hidratācija uzlabo veslību, pašsajūtu un samazina lieko svaru.

Lasi arī: Ja atrodi savu vecāku vai vecvecāku mājās šīs PSRS monētas, tad uzskati, ka esi tikpat kā laimējis loterijā!

Neseni pētījumi ir pierādījuši, ka divas glāzes ūdens pirms ēšanas var palīdzēt gada laikā atbrīvoties no 2,5 kg. Ja šādu paņēmienu piekopj visu laiku, ir iespējams nodrošināt arī turpmāku svara zudumu.

Ja tikai divas ūdens glāzes var panākt šādu rezultātu, iedomājieties, ko var panākt nepieciešamā ūdens daudzuma uzņemšana dienā! Turklāt, organismam nepieciešamā ūdens daudzuma lietošana samazina iespēju pārēsties un uzlabo vielmaiņu.

Kad organisms ir dehidratējies, tas mēdz slāpes jaukt ar izsalkumu, gala rezultātā mēs ēdam tad, kad organisms prasa padzerties.

Ja nezināt, kāds ūdens daudzums nepieciešams Jūsu organismam, piedāvājam to tūdaļ uzzināt.

 

Atkarībā no ķermeņa svara

Dienā nepieciešamais ūdens daudzums ir atkarīgs no Jūsu ķermeņa svara, tādēļ nepieciešams nosvērties.

Izdaliet ķermeņa svaru ar divi

Lai uzzinātu, cik daudz dienā jāuzņem ūdens, jārēķina pēc šādas metodes: 180 mārciņas (91 kg): ½ = 90 unces (2,55 l). Tas nozīmē, ka pa dienu jāizdzer vismaz 2,5 l ūdens.

Fizisko aktivitāšu daudzums

Jo fiziski aktīvāki esat, jo vairāk jādzer ūdens. Tas saistāms ar ķermeņa izdalīto šķidrumu sviedru veidā. Tātad, katras 30 minūtes, kuras pavadāt aktīvi kustoties, izdzeriet pa virsu dienas normai vēl vismaz 0,5 l ūdens. Turklāt, augstāk norādītā tabula palīdzēs Jums labāk saprast, cik daudz ūdens jālieto attiecīgam ķermeņa svaram.

 

Arī interesanti: 5 iemesli alvejas sulas izmantošanai

Avots: fithacker.ru, ideju kabata.lv

Spread the love

Pievienot komentāru