Vairākus gadus centos novājēt, bet velti. Tad izslēdzu no uztura šos produktus…

Daudzas sievietes sapņo par ideālu figūru un pastāvīgi meklē veidus, kā īstenot šo sapni. Viņas izmēģina dažādas diētas, fizisku slodzi, pat izmēģina dažādus brīnumlīdzekļus. tas viss bieži vien arī iedarbojas, bet gadās, ka svars pamazām zūd, bet viduklis tā arī neparādās un vēders arī netaisās pazust.

Liekie tauki uz vēdera – tā ir ne tikai estētiska problēma, bet arī nopietns risks veselībai. Liels iekšējo tauku daudzums var būt par iemeslu daudzām veselības problēmām- diabēts, astma un onkoloģija, kā arī insults.

Panikā nevajag krist, iespējams, ka risinājums ir vieglāks nekā šķiet. Vajadzētu pārskatīt savu uzturu un izslēgt pašus kaitīgākos produktus. Mēs jums pastāstīsim, tieši kuri tie ir.

Kaitīgo produktu saraksts

1. Miltu un konditorejas izstrādājumi

Par to runāts jau daudzas reizes, un atkārtosim vēl reiz, jo tieši šie produkti ir ideālas figūras galvenie ienaidnieki. Tie sekmē tauku parādīšanos problēmu zonās – viduklī, sānos, uz vēdera. Pie šiem produktiem pieder visi maizes un miltu izstrādājumi, arī tortes, cepumi un vafeles.

Aromātiskās un saldās lietas organismā momentā sadalās, bet organisms nav gatavs izlietot tik daudz enerģijas īsā laikā, tādēļ tas viss viss tiek pārstrādāts un noglabāts taukos. Tādi produkti nedod sāta sajūtu, tāpēc apēdot vienu bulciņu, mēs ātri vien ņemsim nākamo. Saldējums, tortes un citi saldumi nedod organismam nekādu labumu. Nāksies izvēlēties: vai nu saldumi vai slaids viduklis.

2. Cukurs

Arī nekādi nesekmē slaidu vidukli. No cukura vajadzētu atteikties pirmām kārtām. Tam jāpieiet nopietni, jo jāatsakās ne tikai no cukura tīrā veidā, bet arī no produktiem, kas satur cukuru.
pie tādiem produktiem pieskaitāmas paciņu sulas un jogurti ar piedevām. Ja nav iespējams atteikties no cukura pilnībā, tad centies to aizstāt ar medu, tas būs daudz labāk.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Spread the love

Pievienot komentāru