VIDEO: tik dusmīgs Kivičs vēl nebija redzēts:””No kādas, dir**, bāriņtiesas? Latvijā nav lielāka otra miskaste par bāriņtiesu…”

Skandalozais mūziķis Andris Kivičs otrdienas vakarā nāca klajā ar tiešraidi, kurā skaidroja notikušo skandālu pie Rīgas Dzemdību nama, kā arī aizstāvējās pret tiem, kuri viņu kritizēja par alkohola lietošanu “Facebook” tiešraidē tai pašā dienā, kad ar jaundzimušo meitu atgriezās mājās…

Lasi arī: Sakot šīs frāzes, vīrietis tevi nekad negribēs precēt, tādēļ nebrīnies, ka nevari sagaidīt bildinājumu

“Es iedzeru vienu reizi pa četriem mēnešiem, lai pateiktu paldies visiem, kas mūs apsveic. Mums bija 2500 laiki,” savu tā vakara rīcību skaidroja mūziķis.

Pēc tam gan tiešraide, kurā Kivičs redzams lietojot šamapanieti, tika izdzēsta. Parādījās spekulācijas, ka šādi mūziķis rīkojies, baidīdamies no bāriņtiesas. Nu šo versiju komentēja pats Kivičs.

“No kādas, dir**, bāriņtiesas? Latvijā nav lielāka otra miskaste par bāriņtiesu. Ja kādam Latvijā neinteresē vispār bērni, tad tā ir Latvijas bāriņtiesa, ticiet man. Ir cilvēki, kuriem ļoti maz interesē bērni un vispār neinteresē bērni, un tad ir bāriņtiesa,” norādīja Kivičs.

Ej uz nākamo lapu un lasi raksta turpinājumu!

Spread the love

COMMENTS

  • <cite class="fn">Vilnis</cite>

    Oi vecit, tev taisniba, tadus kretinus ir jaslana neskatoties uz dzimumu, bernam klat list virusainas kuces nedrikst, sudzi tiesa!!!!

Pievienot komentāru