Vīrs savu sievu un divu bērnu māti visulaiku apsaukāja par resno cūku. Un tad viņa …

Gandrīz visu savu dzīvi amerikāniete Alvina Reina no Filadelfijas cieta no depresijas. Vienīgais veids, kā viņa spēja uzlabot savu omu, bija ēdiens. Vislabāk – neveselīgs un kalorijām bagāts. Pamazām svars nāca kāt, izskats kļuva nepievilcīgs un sievišķība mazinājās. Sākās veselības problēmas.

Taču vienā jaukā dienā 25 gadus vecā sieviete pieņēma lēmumu izmainīt savu dzīvi: viņa atteicās no ātrajām uzkodām un sāka sportot. Kas kļuva par iemeslu tam, lai viņa līdz tam nonāktu?

Apšaubāms līdzeklis pret depresiju

 

Savai iepriekšējai dzīvei Alvina krustu pārvilka pirms 7 gadiem. Tajā laikā viņai bija vīrs un divi bērni, un ģimenē valdīja nesaskaņas. Pamazām vīrs zaudēja pret sievu pēdējas cieņas paliekas un sāka viņau apsaukāt par “resno cūku”.

Vīrs mēdza skandināt, ka tad, ja viņš no viņas aizies, tad Alvina uz visiem laikiem paliks viena, jo uz viņu neviens pat nepaskatīsies. Visus viņas tā laika centienus notievēt viņš iznīcināja jau saknē, teikdams, ka viņai tāpat tas neizdosies.

Savu aizvainojumu un vilšanos viņa turpināja “apēst” – viņa ēda visu, kas gadījās pa rokai. Lai gan viņa saprata, ka tas nekādu labumu viņai nedod, bija skaidrs, ka viņa ir nokļuvusi apburtajā lokā. Kādā dienā, uzkāpjot uz svariem, Alvina ieraudzīja skaitli -112 kilogrami.

Viņa atceras, ka tajā dienā viņa apēda vismaz 5000 kalorijas, lai gan apzinājās, ka tas ir uz pusi vairāk, nekā viņai bija nepieciešams. Alvinas mīļākie ēdieni bija visu iespējamo veidu sviestmaizes, burgeri, čipsi, kukurūzas pārslas un saldināti gāzētie dzērieni.

Ar sportu meitenei attiecības gan bija ne visai labas. Viņa sevi uzskatīja par pārāk lempīgu, lai apmeklētu sporta zāli vai baseinu. Protams – tas bija tikai attaisnojums.
Veselības problēmas

Lasi arī: Sieviete pārdeva sava nedzīvi dzimušā bērniņa gultiņu. Pēc nedēļas pircējs atgriezās ar pavisam negaidītu pārsteigumu

Veselības problēmās sākās diezgan ātri un palēninātā vielmaiņa bija tikai aisberga redzamā daļa. Tālāk gāja vēl sliktāk – ārsti konstatēja pirmās diabēta pazīmes, taču pat tas nespēja remdināt Alvinas apetīti.

“Es nezināju, ko nozīmē vārds “izsalkums”, jo es visu laiku ēdu, es ēdu nepārtraukti”, – atceras Alvina.

Lai nopirktu sev jaunas drēbes, viņa nevarēja doties tuvākajā veikalā, jo tur esošās drēbes viņai bija par mazu. Viņa sāka iegādāties vīriešu apģērbu.

Šķir nākamo lapu, lai lasītu stāsta turpinājumu

Spread the love

Pievienot komentāru