10 pazīmes, ka jūsu puisis tūdaļ kļūs par jūsu vīru

Jūs jūtat, ka varat būt tāda, kāda esat, turklāt viņš jūs tādu arī mīl
Man nebūt nav paši patīkamākie ieradumi. Es graužu nagus un urbinu degunu, kad esmu aizrāvusies ar interesantām filmām, turklāt pāris minūšu laikā varu virtuvē sataisīt visīstākos cūku rakumus.
Neskatoties uz visiem šiem saviem stiķiem, es jūtos sava vīra klātbūtnē ļoti komfortabli. Viņš ļoti labi pārzina manas labās un sliktās īpašības, tādēļ mīl mani tādu, kāda es esmu.
Jūs izjūtat nemitīgu tieksmi pēc viņa
Nevēlos lielīties, taču saku godīgi – mans vīrs ir ārkārtīgi seksīgs. Viņš ir brunets ar izteiksmīgiem sejas vaibstiem, spilgti zilām acīm un sportisku ķermeni. Taču pat tad, ja viņš nebūtu tik pievilcīgs, mani tik un tā viņš ļoti pievilktu. Tam ir vairāki iemesli.
Kad atradīsiet savā dzīvē cilvēku, ar kuru vēlēsieties vīt laulības saites, jūs sapratīsiet, ka jums nekad nebūs šī cilvēka gana. Jums nemitīgi gribēsies viņu apskaut un nelaist vaļā.

Lasi vēl: Kā atbrīvoties no zobu sāpēm, ja šajā brīdī zobārsts nav pieejams?
Jūs jūtat, ka visu ir iespējams atrisināt bez strīdiem
Es agrāk biju īsta histēriķe. Man patika skaļi skandāli, attiecību noskaidrošana un ļoti patika pierādīt savu taisnību. Kad es sāku tikties ar savu topošo vīru, visas šīs histērijas pazuda kā nebijušas. Ja gadījumā kādam no mums radušās kādas problēmas, mēs tās izrunājam kā pieauguši cilvēki. Šādi mēs izrādām mīlestību un cieņu viens pret otru.
Kad jūs apprecēsiet savu īsto un vienīgo, sapratīsiet, ka strīdi ir tikai lieka laika tērēšana. Jūs viegli spēsiet ar visu tikt galā bez jebkādiem strīdiem.
Jūs jutīsiet, ka viņš patiešām novērtē
Mans vīrs liek man justies tā, it kā es būtu pati apbrīnojamākā būtne pasaulē. Viņš liek man justies unikālai un mīlētai. Kad jūs satiksiet cilvēku, ar kuru nolemsiet precēties, jums noteikti vajadzētu justies tāpat.
Partnera jociņi un viņa ieradumi jūs tikai uzjautrinās
Esmu cilvēks, kuru ļoti viegli iespējams nokaitināt un izvest no pacietības, taču viss mainījās, līdzko iepazinos ar savu vīru. Viss, ar ko viņš nodarbojas, man šķiet piemīlīgs. Pat viņa ieradumi, kas parasti mani būtu kaitinājuši (piemēram, izmētātas zeķes, netīri trauki uz galda), šoreiz mani nepavisam nerausta. Tie vienkārši liek man smaidīt.
Jūs sapratīsiet, ka jums ir kopīgi mērķi un plāni nākotnei
Kad sastapsiet savu īsto un vienīgo, sapratīsiet, ka jūsu nākotnes plāni ir ļoti līdzīgi (ja ne pat vienādi). Jūs vēlēsieties vienu un to pašu, neskatoties uz tik lielām atšķirībām.
Jūs jutīsiet, ka jūsu attiecības ir pats svarīgākais
Mēs ar vīru savu laulību liekam pirmajā vietā. Kad mēs jūtam, ka pārāk daudz laika un enerģijas tiek tērētas uz kaut kā cita, cenšamies šo enerģiju novērst savai laulībai. Kad sastapsiet savu īsto un vienīgo, jutīsiet, ka vēlaties izveidot emocionālo telpu savām attiecībām. Tieši attiecības jums kļūs par pašu svarīgāko dzīvē.

Lasi vēl: Neparasti fakti par sievietēm, kuras iespējams nezina pat pašas sievietes
Jūs jutīsiet, ka varat runāt par pilnīgi visu
Es jūtu, ka ar savu vīru varu runāt par pilnīgi visu: par maniem uzskatiem par monogāmiju, par laikapstākļiem, par to, ko darīsim brīvdienās, par politiku utt. Runāšana ar manu vīru sagādā man vistīrāko baudu. Jūs varēsiet runāt par pilnīgi visu, kas ir uz sirds, kad sastapsiet savu vīru. Jūsu uzskatiem un viedoklim nevajadzētu radīt problēmas, nesaskaņas vai domstarpības.
Jūs jutīsiet, ka viss iet tā, kā tam jāiet
Kad satiksiet vīrieti, ar kuru vēlēsieties pavadīt kopā visu savu dzīvi, jutīsiet, ka viss sāks iet pašplūsmā.
Pirms es iepazinos ar savu vīru, es visādi centos izvairīties no attiecībām, nemaz nerunājot par laulības dzīvi. Viņš izmainīja mani un manas vēlmes. Tagad es esmu laimīgākais cilvēks pasaulē, jo man ir dota iespēja pavadīt ar viņu kopā visu savu dzīvi.

avots

Spread the love

Pievienot komentāru