3 lietas, kuras tev nevajadzētu darīt, pretējā gadījumā, tu nekad nespēsi atrast mīlestību!

1. Turpinot koncentrēties uz notikušo

Koncentrēšanās uz pagātnes notikumiem ieslodzīs tevi šajā laikā. Nedzīvo pagātnē, tā vietā pati pieņem lēmumu, par ko domāt un par ko ne.

Kad darīts, tas darīts. Notikušo nav iespējams mainīt. Ar vēlmi ko mainīt ir par maz, tā tevi nenogādās atpakaļ pagātnē. Tā vietā domā par to, kas tev ir tagad un kā tu pagātnes pieredzi vari izmantot, lai veidotu jaunas, veselīgas un ilgtspējīgas attiecības, ar kurām būsi no sirds apmierināta.

2. Ļaujot vaļu negatīvām un niknumu izraisošām domām

Mēs dzīvojam pasaulē, kurā mūsu domas nosaka garastāvokli, citi cilvēki nespēj likt mums kaut ko just. Mums pašiem jātiek galā ar savām domām un emocijām, mēs savā prātā radām to, ko vēlamies just.

Mūsu domas par notikušo situāciju attur no virzīšanas tālāk un negatīvo emociju dzēšanas. Jāsaprot, ka mūsu realitāti veido tas, kam mēs nolemjam ticēt.

Tiklīdz sapratīsi, ka ne notikums, nedz kāda persona nav tavu ciešanu avots, tu sapratīsi, ka negatīvās emocijas rada tavs prāts. Tiekot tam pāri tu spēsi radīt jaunu dzīvi.

3. Padarot savu bijušo svarīgāku par sevi

Ja vēlies mainīties, neļauj bailēm aizšķērsot tavu ceļu. Neļauj ieradumiem un domām koncentrēties uz sāpēm.

Šādi rīkojoties tu savu bijušo mīļoto padari svarīgāku par sevi pašu – tas taču ir neprāts! Tā vietā stājies pretī bailēm, ieklausies savā sirdsbalsī!

Lasi vēl: Šīm konkrētajām zodiaka zīmēm oktobra mēnesī mīlestībā veiksies visvairāk

Bailes ir tavs skatījums uz notiekošo, nevis realitāte. Tavs bijušais bez maksas dzīvo tavā galvā un tik ilgi, kamēr tā notiek, tev tiek garantēta dzīve bez mīlestības!

Ja vien tu pati to vēlēsies, dzīve pēc šķiršanās būs krāsaina un baudāma!

Spread the love

Pievienot komentāru