3 pazīmes, kuras liecina, ka tavs vīrietis tevi mīlēs vienmēr

Viņš uz tevi skatās kā pirmo reizi

Lai arī tu būtu pieņēmusies svarā vai tev būtu izsmērējusies tuša, viņš tevi uzlūkos kā pirmo reizi, kad tevi ieraudzīja. Viņš tevi redzēs kā tad, kad jūs iepazināties un tu iekaroji viņa sirdi.

Viņš neredz jaciņu ,kuru tu neesi nomainījusi jau nedēļu, jo slimo, viņš neredz tavu briesmīgo matu griezumu, kuru tev uztaisīja jaunais frizieris.

Vīrietis, kurš tevi mīlēs vienmēr, redzēs tevi kā – meiteni, kurā viņš iemīlējās un tic, ka tu ar katru dienu kļūsti tikai skaistāka.

Viņš atdos tev visu labāko

Viņš atdos tev pēdējo pīrāga gabaliņu, atļaus tev sēdēt kaut pašam būs jāstāv kājās. Viņš brauks pāri visai pilsētai, lai tikai nopirktu tavu mīļāko grāmatu. Viņš apēdīs tevis gatavotās garšīgās brokastis un pateiks «paldies», jo ciena tavu darbu.

Viņš darīs visu, lai tava dzīve būtu daudz komfortablāka un patīkamāka. Šīs ir mīlestības pazīmes, kas runā vairāk par visu.

Viņš tic tev un atbalsta

Viņš ir pārliecināts, ka tu esi pati labākā, gudrākā un talantīgākā. Viņš zina, ka tu spēsi visu izdarīt pašas spēkiem. Viņš lepojas ar tevi un zina, ka viņam ir paveicies, ka viņa dzīvē esi tu.

Vīrietis, kurš tevi mīlēs vienmēr, mudinās tevi iemācīties kaut ko jaunu, būt labākajai un virzīties uz priekšu. Viņš cienīs tavu viedokli un tavu lēmumu it visā. Ar gadiem viņa mīlestība tikai stiprināsies.

 

Avots: soulpost.ru

 

Spread the love

Pievienot komentāru