5 veidi kā likt vīrietim skatīties TIKAI UZ TEVĪM!

Esi pārliecināta

Parādi savu pārliecību par sevi tam vīrietim, kurš tev patīk. Tas ir viens noslēpums kā viņu iekarot viņam nezinot. Nebaidies izteikt savu viedokli apkārtējiem. Sarunājies ar vīrieti pašpārliecināti un bez kautrēšanās un neveiklām situācijām.

Esi spontāna

Izdomā kādu jautru piedzīvojumu ko jūs varētu padarīt. Nenoklusē savas idejas, bet gan izstāsti vīrietim, viņš to novērtēs. Viņš sapratīs, ka jūs viņa dzīvē varat ienest jaunas vēsmas un kaislīgu, interesantus piedzīvojumus. Vēl tu vari vienkārši sākt gemdēties atmiņās par kādu spontānu ideju un viņam to izstāstīt.

Parādi viņam, ka tu esi interesanta sieviete

Tu – interesanta, gudra un unikāla persona. Jūsu ģimene un draugi zina to. Kad runa iet par mīlestību, tad jābūt ļoti viltīgai un gudrai. Vīrietis taču nezina, ka tu es interesanta, tādēļ tev tas viņam ir jāparāda, bet nepārspīlē, jo tas notiks pats par sevi.

Esi uzmanīga ar savām emocijām

Kad jums kāds patīk, jūs viņam neatklājaties pilnībā. Ja tu uzreiz viņam parādīsi savas emocijas, tad vairs nebūs viņam nekādas intrigas par tevi. Ir jāatstāj kāds noslēpumiņš pie sevis, lai tu viņa acīs izskatītos skaista, noslēpumaina sieviete.

Ja tu pieturēsies pie šiem punktiem, tad viņš tevi noteikti ieraudzīs!

 

Avots: soulpost.ru

Spread the love

Pievienot komentāru