5 pazīmes, ka jūsu attiecībām ir nākotne

Jūs kopā pavadat laiku

Jūs ar lielāko prieku vēlaties just viena otra tuvumu. Brīvdienas jūs pavadat kopā, kaut vienkārši guļot viens otram blakus. Tas ir liels un svarīgs solis, ja vēlaties savas attiecības uzturēt ilgstoši.

Pāri, kuri reti satiekās un nepavada laiku kopā daudz ātrāk izšķirās, jo viņi vienkārši jau ir pieraduši viens bez otra un nejūt vajadzību pēc otra klātbūtnes.

Atveriet kalendāru, izvēlieties ideālu datumu, izdomājiet kādu izbraucienu, bet tikai divatā. Ieklausieties viens otrā un izbaudiet otra cilvēka siltumu un apskāvienus.

20 sekundes ilgu apskāvienu dienā

Es nerunāju par viegliem apskāvieniem. Es runāju par tuviem, romantiskiem apskāvieniem, kad jūs sajūtat viens otra ķermeņa siltumu. Dienā obligāti ir nepieciešama neliela saskarsme ar partneri. Viņam ir jāzina cik svarīgas jums ir jūsu attiecības.

Ja pasaulē pāri dienā savu partneri romantiski apskautu kaut 20 sekundes, tad visiem būtu ilgākas attiecības un lielisks noskaņojums. Es savam partnerim regulāri veltu 20 sekunžu apskāvienus un pēc tā mūsu abu diena uzlabojas un esam gatavi tālākiem dienas plāniem. Samīļojiet viens otru!

Spēja ieklausīties nepārtraucot partneri

Nekas tā nerunā par jūsu mīlestību, kā ļaut partnerim pabeigt līdz galam savu sakāmo. Tev jāļauj viņam izteikt savas domas. Viņa jūtas. Tev jāklausās kā pagāja tava partnera diena, ja tā pagājusi slikti, tad tev partneris ir jāuzmundrina.

Daudziem cilvēkiem ir ļoti grūti uzklausīt citus cilvēkus. Ja tu mīli otru cilvēku, tev ir jāprot klausīties un izteikt arī savu viedokli. Atbalstiet viņu.

Plānojiet nākotni kopā

Jums ir jāplāno ne tikai kāzas, bērni nākotnē, bet arī gan kopīga satikšanās ar draugiem, kopīgs ceļojums vai vienkārši grilla pasākums.

Atcerieties, ka jūs esat – komanda. Turaties kopā vienmēr un visur. Tev ir sava otra pusīte jāatbalsta jebkurā gadījumā. Esiet viens vesels!

Nomieriniet viens otru

Visu mūs dažreiz ir nepieciešams atbalstīt. Negaidiet, kad tas būs nepieciešams, bet dariet to tāpat vien. Biežāk izrādiet savas rūpes otram cilvēkam, stāstiet cik ļoti mīlat viņu, stāstiet cik ļoti priecājaties, ka satikāt tieši viņu. Tavam partnerim tas patiks!

Ir svarīgi izrādīt savas emocijas un romantisko dabu pret otru cilvēku. Viņam ir jājūt, ka mīlat viņu. Mums attiecībās ir jājūtas mierīgi un vienam no otra jādzird cik ļoti cienat attiecības.

Mīliet viens otru!

 

Avots: lamp.im

Spread the love

Pievienot komentāru