5 pazīmes, ka tavs mīļais puisis pārvēršās par kārtējo tirliņu

Vairāk nav patīkamu sīkumu

Vai atceries, kā viņš tev nosūtīja sms ar tekstu «Labrīt, mazulīte»? Vai arī kā jūs aizmigāt kopā runājot pa telefonu? Dienām ejot viss šis palika aiz muguras un tavs puisis sāka palikt par kretīnu. Ja viņš ir pārstājis jauki izturēties tad viņam tevi nemaz blakus nevajag.

Viņš izvairās no visām nopietnajām sarunām

Visi tie momenti, kad tu viņam devi mājienus, ka ir nopietni jāparunā, bet viņš tikai pajokoja par tevi. Ja tu visu laiku jūties kā klauns, kad vēlies ar viņu nopietni runāt, tad sūti viņu tā patālāk.

Kretīni, kuri vēlas tikai seksu, cenšās meitenei dot tik daudz cerības, lai viņa būtu viņam blakus. Tajā pašā laikā viņš ietur distanci un tas jau vien liecina, ka viņam noteikti plānos nav kāzas ar tevi.

Tu viņam prasi uzmanību sev

Tā distance ko viņš ietur ar tevi viņam ļauj satikties arī ar citām meitenēm. Ja viņš pēkšņi ir pārstājis veltīt tev uzmanību, tad tas ir visticamāk tāpēc, ka viņam ir cita. Tas jau nav nemaz tik grūti: uzrakstīt vai piezvanīt, bet ja viņš pat to nevar, tad viņam ir uzspļaut uz tevis.

Viņš neizpilda savus solījumus

Nevienam nav laika neuzticīgiem cilvēkiem. Ja viņa «Es tev piezvanīšu» vai «Rīt satiksimies» — ir vien tikai tukši vārdi, tad tev pēc iespējas ātrāk jāļauj viņam iet tālāk.

Meitenes: tas nenozīmē ja tu viņam aizrādīsi viņš mainīsies. Tā nenotiek.

Tu jūti to

Ja tu jūti, ka kaut kas nav tā, tad arī tā noteikti ir. Neignorē savas sajūtas. Sieviešu intuīcija parasti pasaka tev visu priekšā, tev atliek tikai ieklausīties tajā.

Tev jājūtās attiecībās komfortabli un mierīgi. Dzīvē ir pilns ar citām lietām, par kurām tev ir jāpardzīvo.

 

Avots: soulpost.ru

Spread the love

Pievienot komentāru