5 pazīmes, ka viņš nākotnē ar tevi ir gatavs iet pie altāra – tādu vīrieti vaļā nelaid!

Viņš ir tev blakus grūtos brīžos

Viņš vienmēr atbrīvos sev kaut mazu brītiņu, lai tevi uzklausītu un mierinātu grūtā brīdī. Viņš tevi neingorēs un neizliksies, ka viss ir kārtībā. Viņš būs kopā ar tevi un centīsies uzlabot tev noskaņojumu. Ja jūs šķirs kaut simtiem kilometru viņš tev svarīgā dienā būs gatavs mērot tālo ceļu tikai, lai būtu līdzās tev.

Viņš runā par jūsu kopīgo nākotni

Jāprot atšķirt, kad vīrietis runā to saspēlēti tikai, lai jūs izmantotu un brīdi, kad vīrietis tiešām to saka no sirds un pavisam nopietni. Tu vari viņu pārbaudīt uzdodot viņam jautājumu par jūsu kopīgo mitekli vai bērnu un vērot viņa reakciju un atbildes.

Viņš tev palīdz finansiāli

Lai arī naudai nav tik liela nozīme, bet tas arī ir liels rādītājs attiecību laikā. Vai viņš dalās ar tevi ar savu algu? Kad viņš tev neprasot iedod naudiņu un kad tu viņam pati to pajautā un viņš iedod, tās ir divas dažādas situācijas. Šīs situācijas ir jācenšās izprast un saprast pareizi.

Viņš labprāt tevi rāda draugiem, radiem un kolēģiem

Lai arī jūs būtu vairākus gadus kopā, jūs tik un tā dodoties uz pasākumu vai ballīti sadodaties rociņās un izbaudat viens otra roku siltumu. Tas liecina, ka viņš nekautrējas un ir lepns, ka esat viņam blakus un nemaz netaisās to noslēpt, ka esat viņa dzīvesbiedrene.

Viņš reti ieminās par kāzām

Jā, tieši tā, tu izlasīji pareizi! Ja vīrietis dienām ilgi runā tikai par kāzām tas varētu tikai parādīt to, ka viņš saka to ko tu vēlies dzirdēt, lai tik tu viņu liktu mierā. Ja vīrietis reti, taču runā par kāzām pozitīvi, tad tas ir rādītājs, ka viņš klusībā kaļ precību plānus un nu pavisam drīz tevi gaida gredzentiņš.

 

Avots: soulpost.ru

Spread the love

Pievienot komentāru