7 pazīmes, ka tu esi stipri iespiests zem ”sievietes tupeles”

Tu esi viņas Kens

Ja tu regulāri ļauj viņai taisnot, ieveidots savus matus vai vēl trakāk- viņa veido tavu matu griezumu un, protams, viņai vienmēr ir “padoms”, ko un kā tev vajadzētu vilkt mugurā, tad zini, ka tu esi pārtapis par viņas Kenu, kurš pakļaujas visām viņas stila iegribām un eksperimentiem.

Tu esi “tas otrs čalis”

Tu runājies (precīzāk- klausies) ar sievieti, pa telefonu neskaitāmas stundas, jūs satiekaties maksimums uz 1 stundu kādos trešdienas vakaros un, ak jā, viņa satiekas ar puisi, kurš neesi tu. Tu esi viņas otrais variants, vai trešais, vai septītais. Viņa kontrolē jūs abus, gan tevi, gan viņa savu puisi. Tā nav pozīcija, kurā ir vērts uzkavēties.

Tev nepietiek drosmes aiziet

Viņa tevi vairākkārtīgi ir krāpusi. Tu pat zini cik reizes, ar ko un kā, bet tu vienkārši esi pārāk gļēvs, lai aizietu no viņas. Un viņa visticamāk to izmanto, jo tas ir ērti.

Tu nepieņem lēmumus

Tu nevari atcerēties pēdējo reizi, kad jūs gājāt uz kinoteātri un skatījāties filmu, kuru tu gribēji redzēt vai, kad jūs pēdējo reizi devāties uz tevis izvēlētu restorānu. Tu vispār nevari atcerēties, kad tu pēdējo reizi pieņēmi lēmumu par kopīgām aktivitātēm.

Tu esi viņas “labākais draugs”

Tu esi turējies viņas somiņu, kad viņa klīst pa apakšveļas veikalu rindām, meklējot perfekto krūšturi. Viņa tev varbūt palūgs padomu par kādu konkrētu modeli, bet tu nekad neredzēsi, kā tas uz viņas izskatās.

Jums ir kopīgs suns un Tu viņu nodevi

Jums ir kopīgs “cilvēka labākais draugs”, ne visai liels, bet tomēr. Viņa to ietērpj apģērbā un auklējas ap to, kā ap mazu bērnu. Tu neiejaucies šajās izdarībās un neglāb suni no šīm mokām. Tu esi sarūgtinājis savu “labāko draugu”, kurš tagad pat nelabprāt dodas tavā virzienā.

Lasi vēl: Steidzami! Jauna shēma dzīvokļu apzagšanā! Dalieties ar visiem!

Kontrole ir viņas rokās

Viņa izlemj kā un kur doties, īsti bez tavas piekrišanas vai vārdu apmaiņas ar tevi. Kā arī, viņai ir arī visa tava bankas konta informācija un arī naudas plūsmu kontrolē viņa. Tas nozīmē, ka vari nesapņot par jaunu platekrāna televizoru, bet sunim noteikti uzradīsies jauns apģērba gabals.

Spread the love

Pievienot komentāru