7 pazīmes, ka viņš no tevis attālinās. Nepieļauj to!

Viņš reti atrodas mājās

Veselīgās attiecībās ģimenes locekļi lielāko daļu pavada mājās nevis ārpus tās. Ja viņš lielāko dienas daļu pavada kaut kur citur, tad tas varētu būt kliedziens pēc mīlestības. Iespējams viņš no jums jūt vienaldzību, tādēļ ir nolēmis rīkoties tieši tāpat pret jums.

Viņš nav gatavs pieņemt svarīgus lēmumus kopā

Viņš nevēlas ieplānot bērnus nākotnē. Viņš izvairās runāt par nākotni kopā. Domā viņš to tāpat vien? Nē!

Jūsu attiecībās trūkst tuvības

Brīdī kad attiecībās vairs nav intīmās tuvības jūs savā starpā izveidojat neredzamu sienu, lai izvairītos vienam no otra. Ja pāris viens otru mīl, tad intīmo tuvību viņi cenšas ieturēt attiecībās, nevis izvairās no tā.

Jūsu sarunas norit automātiski

Ne jau vienkārši «Kā iet?» vai «Ko šodien darīji?» un standarta pauze pirms atbildes sniegšanas. Kad viņš jautā kā jums šodien gāja, tad detalizēti arī to izstāstiet nevis atbildiet īsi un konkrēti.

Viņš nedalās ar tevi savos pārdzīvojumos

No sākuma padomājiet ko tu esi tādu izdarījusi, ka viņa acīs tu esi zaudējusi uzticību. Iespējams viņš ir centies jums stāstīt savas problēmas cerot, ka viņa mīļotā viņu mierinās, bet tu vienkārši noklusēji. Tas var pamatīgi iedragāt vīrieša uzticību pret sievieti.

Viņam ir draudzene

Lai arī viņa ir vienkārši draudzene, taču tas ir līdz laikam. Tas jau liecina par to, ka viņš tevi krāpj tikai pats vēl to nesaprot. Ja viņš stāsta visu savai draudzenei, tad viņš nejūt vajadzību stāstīt visu tev. Viņam ir uzticības persona un nu tā noteikti neesi tu.

Viņa acīs jūs visu darat nepareizi

Viņš var tevi kritizēt, kaitināt par sīkumiem, vainot tur kur tu neesi vainīga. Pamēģiniet izsecināt kāpēc viņš šādi rīkojās.

Atcerieties, ka attālināties nenozīmē, ka viņš tūdaļ jau ies prom no tevis. Tev vienkārši jāmēģina viņš saprast.

 

Avots: soulpost.ru

 

Spread the love

Pievienot komentāru