Bieži vien tieši šis ir šķiršanās iemesls katrai zodiaka zīmei. Diemžēl….

Sānsoļi

Auniem un Lauvām ir vajadzīga uzmanība, un, ja kāds aizskar viņu ego, tad viņi var vēlēties doties citā virzienā. Tikmēr Dvīņi un Strēlnieki var pievērsties citām attiecībām, jo meklē piedzīvojumus. Skorpionam, savukārt, ir vajadzīgs daudz seksa, un, ja viņš to nesaņem pietiekošā daudzumā, tad būs gatavs spert sānsoli, lai iegūtu to, ko vēlas.

Emocionālā krāpšana

Kad Svari, Vēzis un Zivis sāk domāt par attiecībām ar citiem cilvēkiem, tas var būt tāpēc, ka viņiem pietrūkst mīlestības un savstarpējās saiknes, ko viņi vērtē augstāk par seksu. Ja Ūdens zīmes (Vēzis, Skorpions, Zivis) nesaņem pietiekoši daudz uzmanības un mīlestības mājās, tad viņi vēlēsies to meklēt citur. Astrologs to salīdzina ar akvāriju – “Tev jāgādā par to, lai tas vienmēr būtu pilns ar ūdeni, citādi akvāriju piepildīs kāds cits.”

Nespēja ļauties ilgstošām attiecībām

Zodiaka zīmes, kas ir neprognozējamas attiecību jomā, un arī kā personības, ne vienmēr ir ideālas otrās pusītes. Tas it īpaši attiecas uz tiem, kam ir grūti kaut ko izdarīt līdz galam. Dvīņi, piemēram, var būt nepastāvīgi un var šķist, ka viņiem attiecības nav tik svarīgas, un tāpēc partneris var justies nedrošs par sevi. Gan Dvīņi, gan Strēlnieks īpaši nesteidzas precēties, vai arī precas vairākas reizes. Arī Auniem ir grūti ilgstoši palikt vienā vietā, tāpēc attiecībās viņi var kļūt nemierīgi.

Kontrastējoši strīdu risināšanas veidi

Tā saucamās fiksētās zīmes (Vērsis, Lauva, Skorpions, Ūdensvīrs) parasti visbiežāk iesaistās strīdos, jo viņi ir ļoti ietiepīgi un nevēlas atzīt savas kļūdas. Ja šīs zīmes bieži vien nevēlas piekāpties, tad mainīgās zīmes (Dvīņi, Jaunava, Strēlnieks, Zivis) sekos straumei un ieņems tādu nostāju, kas konkrētajā brīdī viņiem būs visizdevīgākā. Abos gadījumos tas var kļūt kaitinoši. Tomēr ir arī tādas zīmes, kas nevēlas iesaistīties strīdos. Mežāzis, Svari un Zivis netiecas aizstāvēties un nevēršas pret otru, kad kaut kas nav kārtībā. Laika gaitā viņu nevēlēšanās runāt var novest pie šķiršanās, ja attiecību problēmas netiek atrisinātas un situācija tikai pasliktinās.

Impulsivitāte

Dažas zodiaka zīmes mēdz pieņemt pārsteidzīgus lēmumus, piemēram, pārāk ātri vai pārāk agrā vecumā apprecoties. Auns un Strēlnieks var izlemt par labu Lasvegasas stila kāzām. Svari, un tāpat arī Vēzis un Vērsis, labprāt uztur attiecības, taču viņiem vajag vismaz vienreiz vai divreiz apprecēties, lai saprastu, ka tas nemaz nav vajadzīgs. Svari baidās no vientulības, tāpēc ir gatavi apprecēt arī savu pirmo mīlestību.

Lasi vēl: Draudzene atteicās nēsāt krūšturi un tas kas notika pēc 2 nedēļām mani pārsteidza!

Pieviltas cerības

Ja piezemētie Vērši varētu būt izņēmums, tad visas pārējās zodiaka zīmes var uzstādīt pārāk augstu latiņu, domājot par laulībām un to, ko no tām sagaidīt. Uguns zīmes (Auns, Lauva, Strēlnieks) un Gaisa zīmes (Dvīņi, Svari, Ūdensvīrs) var izvirzīt pārāk augstas prasības attiecībā uz laulībām, un, iespējams, līdz galam neizprot, cik daudz pašiem ir jāvelta, lai attiecības būtu veiksmīgas. Turklāt Jaunava un Mežāzis mēdz uzstādīt ļoti augstus standartus otra cilvēka rīcībai. Arī Ūdens zīmēm piemīt trūkumi: Vēzis mēdz pielīdzināt laulību dzīvi tam, kādu to redzēja savā bērnībā, un tāpēc salīdzina vecākus ar savu partneri. Sapņainās Zivis, savukārt, laika gaitā saprot, ka lolotās cerības neatbilst realitātei, bet Skorpions dažreiz uzskata, ka sākotnējā dzirkstele attiecībās ilgs mūžīgi.

Spread the love

Pievienot komentāru