Ja tavam vīrietim piemīt šīs 11 pazīmes, tad vari būt pārliecināta, ka viņš tevi nekrāps. #5 jābūt īstam vīrietim!

Labs vīrietis ir ticis augstāk par savām pamatvajadzībām

Mūsos visos mīt bioloģiskās vajadzības, kas radušās miljardiem gadu ilgajā evolūcijā. Vajadzība vairoties, seksuālā pievilcība un tā tālāk. To bieži izmanto kā attaisnojumu tam, ka ir krāpies, jo „mēs neesam radīti monogāmijai”. Lai gan monogāmija varētu nebūt dabiska cilvēkiem, labs vīrietis tomēr saprot, ka ļaušanās dabai nav šīs lietas būtība.

Monogāmija ir izvēle. Tas ir solījums savam mīļotajam cilvēkam mīlēt tikai un vienīgi viņu. Labam vīrietim piemīt spēja pretoties pamatvajadzībām, jo viņš ir veicis nozīmīgu izvēli pats sev.

Labs vīrietis augstāk vērtē mīlestību par īslaicīgu aizraušanos

Kad tu esi mīlestības pilnās attiecībās ar kādu, piepildījumu var gūt ne tikai no seksa. Attiecības, kas ir balstītas tikai uz seksuālu pievilcību ir trauslas, un tās varētu sairt, saskaroties ar pirmajām grūtībām; bet tad, kad cilvēki patiešām mīl un ciena viens otru, viņi var tikt galā ar visiem šķēršļiem.

Daži cilvēki pavada visu savu dzīvi tādu attiecību meklējumos. Daži to atrod ātrāk, daži vēlāk, bet, kad labs vīrietis tādas atrod, doma to visu pazaudēt īslaicīga seksuāla apmierinājuma dēļ (ko viņš tikpat labi var gūt mājās) šķiet viņam pagalam aplama.

Labam vīrietim ir sirdsapziņa

Vienkāršs iemesls tas ir gan, bet toties spēcīgs. Pastāvīga vainas apziņa par savas mīļotās sievietes krāpšanu un cenšanās izlikties, ka viss ir lieliski viņas klātbūtnē; iedomājoties to vien šķiet, ka ir neizsakāmi smagi šādi justies.

Lasi vēl: Meitene vēlējās iepazīstināt mani ar tēvu. Mani visvairāk uztrauca kaķis!

Labs vīrietis ciena savu sievieti

Krāpšana ir necieņa. Tas ir kā otra cilvēku jūtu atstāšana novārtā tikai kaut kā tāda dēļ, ko vēlies uz īsu laiku. Tomēr tas nav tikai kaut kas, ko tu vēlies; tavas vēlmes var tev izmaksāt tavu draudzeni vai sievu un tavas attiecības. Krāpšana ir melošana otram, tā lauž šī cilvēka uzticību jums, un kaut ko tādu nenodara cilvēkam, kuru tu cieni.

Gudrs vīrietis ir izaudzis no vecuma, kad nepieciešams kolekcionēt sievietes

Vīrietim, kurš jūtas droši un ir pārliecināts pats par sevi, vairāk nav nepieciešams apliecināt savu vīrišķību vai celt pašvērtību, pierādot, ka viņš var dabūt meiteni.

Vīriešiem, kuri ir nepārliecināti par sevi, bieži vien ir nepieciešams turpināt iekarot sievietes tikai, lai varētu justies atkal kā vīrietis. Atrodoties šajā posmā , labāk būtu palikt vienam un kārtīgi iztrakoties, pirms tiek nolemts par labu veltīt sevi tikai vienai.

Labs vīrietis ciena pats sevi 

Klaivs Steiplzs Lūiss reiz ir teicis: „Godīgums ir rīkoties pareizi pat tad, kad neviens neskatās.” Es uzskatu, ka daži vīrieši atturas no krāpšanas, jo viņi vienkārši baidās tikt pieķerti – tomēr labi vīrieši paliktu uzticīgi pat tad, ja būtu garantēts, ka neviens neko neuzzinās, ja viņi piekrāptu.

Kāpēc? Tāpēc, ka viņš ciena pats sevi. Viņam ir izveidots noteikts veids, kā viņš dzīvo savu dzīvi un kādam viņam jābūt citu acīs, kura dēļ viņš ir smagi strādājis un vēlas to saglabāt. Iesaistīšanās nopietnās attiecībās nav tikai solījums savam mīļotajam cilvēkam, tā ir arī apņemšanās, ka nākotnes „es” turēs solījumus, kurus tagadnes „es” ir uzstādījis.

Labs vīrietis nevairās grūtību

Krāpšana ir izvairīšanās no grūtībām. Tā ir vieglāk izkļūt no sliktām attiecībām. Tā ir vieglāk aizbēgt. Tā ir izvairīšanās no atbildības uzņemšanās par šķiršanos, izdarot kaut ko muļķīgu un tādējādi liekot viņai attiecības pārtraukt. Tā ir izvairīšanās no problēmu risināšanas, klusējot un nerīkojoties kā pieaugušam cilvēkam nākas.

Ne visas attiecības ir lemtas ilgt uz mūžu. Cilvēki šķiras katru dienu un dažādu iemeslu dēļ – bet labs vīrietis to sapratīs un rīkosies. Ja vīrietim ir attiecības, kuras, viņaprāt, nebūs noturīgas vai viņš ir beidzis mīlēt šo personu un zina, ka viņam nevajadzētu vairs ilgāk mānīt savu draudzeni, viņš viņu apsēdinās un runās ar viņu kā pieaudzis cilvēks par savām jūtām. Viņš nesāks uzvesties kā vecpuisis, esot joprojām attiecībās.

Labam vīrietim ir svarīga viņa reputācija

Iepriekš tika runāts par godīguma nozīmi un par to, ka labi vīrieši nekrāptu pat tad, ja viņiem būtu garantēts, ka neviens neko neuzzinās. Tomēr realitāte ir tāda, ka nevienam nav garantēts sveikā tikt cauri. Dažiem tas izdodas, dažiem nē – taču tiem, kuriem nepaveicas, nākas attapties ar sabojātu reputāciju, un viņi ir zaudētāju pozīcijā, kad sāk runāt par uzticamību.

Tiekot apzīmētam par krāpēju, netiek ietekmēta tava mīlas dzīve vien, tas ietekmē tavu reputāciju un liek cilvēkiem uz tevi raudzīties citādāk. Ja tu uzgriezi muguru un pievīli cilvēku, kuru „mīli”, kā gan lai cilvēki, ar kuriem mazāk sazinies, ņem tavu vārdu par pilnu?

Labs vīrietis nekad neuzgrieztu muguru savam draugam

Laimīgās, veselīgās attiecībās jūs ne tikai esat mīlnieki, bet arī draugi. Labākie draugi. Jūs esat viens otra atbalsta sistēmas, komandas biedri un uzticamības personas. Labs vīrietis nekad nenodos draugu, kur nu vēl labāko draugu.

Labam vīrietim pat nav laika, lai krāptu

Tu varētu klusībā pie sevis domāt – tas nu gan nav labs iemesls… vai es saku, ja viņš būtu mazāk aizņemts vai ja viņam būtu daudz vairāk brīvā laikā, viņš daudz biežāk uzturētos kādā bārā, koķetējot ar sievietēm? Protams, ka nē – ja viņš būtu mazāk aizņemts un viņam būtu daudz vairāk brīvā laika, viņš to izmantotu, lai atklātu jaunus veidus, kā iepriecināt savu esošo mīļoto sievieti.

Lasi vēl: Vietnei Instagram vairs nebūs nepieciešams internets – mēs sen šo jau gaidījām!

Tādēļ labam vīrietim nav laika, lai krāpu, jo viņš savu brīvo laiku velta savai mīļotajai sievietei. Sievietei, kurai viņš sevi ir veltījis. Sievietei, kurai viņš velta savu dzīvi, lai padarītu viņu laimīgu. Sievietei, kuru viņš redz kā daļu no sevis. Sievietei, kurai viņš velta savas jūtas. Sāpinot viņu, viņš sāpinātu pat sevi – un to neizvēlētos darīt neviens labs vīrietis.

Krāpšana nav negadījums. Tā nav nejauša kājas paslīdēšana. Tas nav kāds pēkšņs notikums, par kuru neviens nedomāja, ka tā notiks. Tajā notiek tie paši procesi, kas jebkurā pavedināšanā – pirmā satikšanās, flirtēšana, varbūt kādas informācijas apmaiņa, uzaicinājums, uzaicinājuma pieņemšana un galu galā pati krāpšana.

Vīrietim ir neskaitāmais iespējas pateikt: „Piedod, man jau ir draudzene”. Un to patiešām darīs jebkurš vīrietis, kurš patiesi mīl tevi. Un to viņš darīs katru reizi.

 

Spread the love

Pievienot komentāru