Kāpēc vīrieši pārstāj mīlēt — tas jāzina katrai sievietei

Patiesībā vīrietis ir daudz vieglķ saprotams nekā sieviete. Tas nav slikti, tas nozīmē, ka mēs pārāk analizējam visu ko dara, saka vīrietis, bet viņi ir jāsaprot burtiski bez analizēšanas.

Problēma nav vīriešos. Problēma ir tajā kā jūs izturieties viens pret otru. Vīrieši pārsvarā visu patur sevī, tādēļ viņus ir grūti saprast. Ja piespiest viņu runāt un saprast viņu, tad viss būs viegli.

 

 

Lūk, daži momenti, kad vīrietis var zaudēt interesei par sievieti:

Kad sieviete ir pārāk prasīga

Jums vienmēr vajag, lai viņš būtu tev blakus. Viņa nav, visu to laiku jūs viņam zvanat vai rakstat. Vēlaties būt lietas kursā visās viņa darbībās. Ar šādu rīcību jūs vīrietis parādiet, ka esat neapmierināta ar sevi. Ka tavā dzīvē nav nekā izņemot viņu.

Kad sieviete visu pārāk dramatizē

Viņš izvēlējās tevi, jo tu izstaro mīlestību un prieku. Viņš vēlas vairāk pozitīvisma dzīvē un esot jums blakus viņš to jūt. Ja jūs sāksiet redzēt problēmu, vīrietis ieraudzīs problēmu tevī.

Vīrietis nejūt, ka viņu ciena

Praktiski visi vīrieši sevi nenovērtē. Viņiem ir jājūtas cienītam. Uzslavē viņu, kad viņš ir izdarījis ko labu.

Kad sieviete sasien viņa rokas un kājas

Daudzi vīrieši baidās no nopietnām attiecībām, jo domā ka sieviete neļaus viņam tikties ar sraugiem, skatīties futbolu un dzert aliņu. Neliedz viņam to! Ja liegsiet viņam to ir liela iespēja, ka pazaudēsiet viņu.

 

Avots: soulpost.ru

 

Spread the love

Pievienot komentāru