Trīs jautājumi, kuri palīdzēs saprast vai tu viņam tiešām patīc

1. Aizmirsti to, ko viņš saka. Kā viņš rīkojas?

Ja vēlies uzzināt vai tu viņam patīc, pievērs uzmanību viņa rīcībai! Ne visi savas emocijas izklāsta vārdos, tieši tādēļ tev viņa rīcībai jāpievērš cieša uzmanība, ja vien patiesi vēlies uzzināt vai esi kļuvusi par viņa sirdsāķīti.

Vai viņš tev atver durvis? Vai viņš uz tikšanos ierodas ar nelielu dāvanu, kas ļauj tev celt pašapziņu? Vai viņš tevi pacienā ar vakariņām?Šādi viņš pasaka, ka tu viņam patīc, pat tad, ja viņš nepasaka to vārdos.

Lasi vēl: Lielais noslēpums par cigaretēm, kuru ražotāji ir centušies slēpt…

2. Vai viņš cenšas tev pieskarties, kad paliekat vienatnē?

Ja centies uzzināt ko klusais puisis par tevi domā, ir interesanti analizēt ikkatru sīkumu, ko viņš dara. Noteikti centies pavērot atšķirības starp to, kā viņš uzvedas citu cilvēku sabiedrībā un ko viņš dara, kad esat palikuši divvientulībā.

Cilvēki bieži vien kautrīgumu notu par vēsumu. Dažkārt arī vīrietis, kurš ir 100% tevī “ieķēries”nespēj atbrīvoties publiskā vidē.

Necenties nolasīt viņa žestus, ja ievēro, ka publiskās vietās viņš jūtas nedroši. Ja brīdī, kad esat vieni paši viņš vēl joprojām nejūtas atbrīvotāks, iespējams, viņš domā, ka tavas jūtas pret viņu nav romantiskas.

Lasi vēl: 12 gadus vecā Vangas pēctece izteica briesmīgu pareģojumu

3. Vai viņš ir gatavs iziet ārpus savas komforta zonas, lai satiktos ar tevi?

Ja esi kautrīgs vai intraverts cilvēks, iziešana ārpus savas komforta zonas var likties grūta un reizēm pat neiespējama. Šāda rīcība tev rada vispārēju diskomfortu.

Ja spēcīgais, bet klusais puisis pēc tava uzaicinājuma ierodas tavu draugu dzimšanas dienas ballītē, vai ir gatavs iesaistīties darba pasākumā, viņš cenšas tev parādīt, ka ir gatavs pārkāpt savas robežas, lai būtu ar tevi kopā.

Spread the love

Pievienot komentāru