3 zodiaka zīmes, kurām visvairāk veicas mīlestībā

STRĒLNIEKS

Viņš ir izteikti prasmīgs flirtēšanā un pretējā dzimuma savaldzināšanā. Reti kad viņam ir tā, ka viņu atraida, jo viņam vienkārši nav iespējams pretoties. Tiesa, problēmas sākas tad, kad partneris vairs nesaprot, ko īsti grib viņa Strēlnieks. Un ziniet, Strēlnieks pats bieži vien ir nesaprašanā par savām jūtām. Viņam patīk brīvība tik ļoti, ka viņš reizēm var tev likt justies kā septītajās debesīs, bet pēc laika nozust.

Nav izslēgts, ka tieši šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem dzīves laikā iespējamais vairākas attiecības, līdz viņš atrod savu īsto un vienīgu. Bet, kamēr jauns, tikmēr vajag iztrakoties un izbaudīt visas dzīves sniegtās iespējas. Kaut arī sevi par veiksmīgu attiecību jomā neuzskata, taču tā ir – reti kurš saņemt tik regulāru uzmanību no pretējā dzimuma, reti kurā iemīlas tik liels cilvēku skaits. Jāatzīst, ka reti kurš pašam Strēlniekam tik tiešām iepatīkas.

Lasi vēl: Salāti ”Iedomu fantāzija” – jaunas un netipiskas garšas buķete

DVĪŅI

Viņi, pat nemeklējot attiecības, var kādam nežēlīgi iepatikties. Lielākā problēma – viņš pats nezina, ko grib, jo domas maina tik pat bieži, cik zeķes. Nereti mēdz visu sasteigt, taču no šīs kļūdas pieļaušanas viņam būtu jāatradinās, jo tas īstu mīlu atrast nepalīdzēs. Parasti nemēdz partneri pamest tāpat vien, bet tam nepieciešams iemesls. Tiesa, pastāv iespēja, ka otrs par patieso iemeslu ne vienmēr tiks informēts, bet tādi viņi ir – pāris centimetrus virs zemes.

Pārāk neiespringst, ka kaut kas arī neizdodas, jo arī viņam ir citas lietas, par kurām uztraukties. Parasti mēdz būt tas, kurš salauž otram sirdi un aiziet prom bez jebkādiem sirdsapziņas pārmetumiem. Ko gan citu darīt, ja partneris ir apnicis??!

Lasi vēl: Vīrieši ir aprakstījuši brīdi, kurā nolēmuši apprecēties ar savu meiteni

JAUNAVA

Viņa nav neparedzama, bet gan loģiski domājoša būtne. Reizēm pat liekas, ka auksta. Patiesībā, tiem, kam viņa liekas auksta, nekad nav nācies iekarot viņas sirdi, jo tikai patiesas mīlas gadījumā Jaunava atdod sevi visu un parāda arī savu kaislīgo un mežonīgo dabu. Reti kad ir tā, ka viņa patiešām pārdzīvo par neizdevušos mīlestību, jo parasti jau pirms attiecību uzsākšanas ir izvērtējis visus plusus un mīnusus.

Jaunava ir praktiski domājošs cilvēks, kas paļaujas uz loģisko domāšanu, nevis vadās pēc jūtām. Citi viņa šarmam teju nespēj pretoties, līpot kā bites pie medus poda, bet viņam ir vienalga – var citu pasūtīt bez žēlastības.

Spread the love

Pievienot komentāru