3 zodiaka zīmes, kuras ir ļoti, ļoti kaislīgas. Uh!

Auns

Arī šo Zodiaka zīmi pārvalda Marss, un tā kā tas ir seksuālās enerģijas pārvaldnieks, tad nav noslēpums, ka Auni ir seksīgi ne tikai sava temperamenta dēļ, bet gan arī tā dēļ, ko viņi ir spējīgi paveikt gultā. Auna neizsīkstošā enerģija, un māka baudīt dzīvi, kopā veido prieka pilnus kaisles brīžus. Viņš ir nenogurdināms mīlnieks, jo nekas nelīdzinās tai sajūtai, kādu viņš spēj iegūt intīmas tuvības brīžos. Auns ir uzvarētājs, un kas gan var būt vēl patīkamāks, kā uzvarēt kaisles maratonā ar mīļoto?

Mežāzis

Šai Zodiaka zīmei emocionālā puse nav tā stiprākā. Tāpēc viņi savas emocijas izliek gultā. Tad var atslēgt prātu, kontroli un pārkāpt robežas. Nekas nepaplašina Mežāža robežas, kā kvalitatīva intīmā dzīve, tāpēc viņi labprāt tai nododas. Tie ir brīži, kad aizmirstas visas raizes un atbildība par dzīvi kļūst tik viegla… Viņi mīl šo sajūtu, jo ir arī ambiciozi, un vislabākais veids, kā to apliecināt attiecībās- padarot mīļoto traku pēc sevis.

Lasi vēl: Trīs jautājumi, kuri palīdzēs saprast vai tu viņam tiešām patīc

Mežāži ir maksimālisti, un tas ir vērojams arī gultā. Tāpat kā viņiem patīk aizdegties kādas idejas, vai biznesa vārdā, tā viņi iekarst arī tad, kad rodas iespēja mīlēties. Mežāžos ir izteiktāka vīrišķā enerģija, tāpēc viņiem ir svarīgi, lai šis „draivs” tiktu izpausts, kā nākas- lai pēc tam, ārpus gultas, ar šo uzvarētāja sajūtu viņi sasniegtu savus lielos mērķus.

Spread the love

Pievienot komentāru