3 zodiaka zīmes, kuras ir visbezkaunīgākās – mums kauna nav nemaz!

ŪDENSVĪRS

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji vienmēr saka, ko domā. Tas, pēc būtības, nav slikti, taču, ja mēs šādu īpašību apvienojam ar taisnprātību? Ūdensvīri uzskata, ka viņiem vienmēr ir taisnība. Visbiežāk, tā arī ir, taču ne jau vienmēr… Viņiem vienmēr būs viedoklis vai ideja par to, kā būtu kaut kas jādara un loģiski, ka ne vienmēr viņu viedoklis sakrīt ar pārējo cilvēku domām.

Tādos brīžos Ūdensvīrs var vienkārši izdarīt tā, kā viņam gribas, neskatoties uz pārējo cilvēku iebildumiem.  Ar Ūdensvīriem ir tas joks, ka Saule šajā zīmē ir kritusi. Tas nozīmē, ka viņiem ir grūti izpaust savu gribu sakarīgā, citiem patīkamā veidā.

Karalis ir gāzts no troņa, un centieni tikt tajā atpakaļ, reizēm var būt visai bezkaunīgi. Lai kāds nepārprot- tas, ka Saule ir „kritusi” (vāja) Ūdensvīra zīmē- nav joks. Joks ir tajā, ka Ūdensvīrs var būt galēji pašpārliecināts un  ar vienu kāju bezkaunībā, taču ar otru kāju nespēj spert ne soli, ne izlemt, ne rīkoties.

AUNS

Šajā Zodiaka zīmē Saule eksaltē. Tas nozīmē, ka tās īpašības, kuras veicina spēcīga Saules pozīcija cilvēka dzimšanas astroloģiskajā kartē, ir vēl vairāk izteiktas.

Ar „stipru” Sauli, cilvēki ir pašpārliecināti. Ar pārāk stipru- var kļūt pārāk pašpārliecināti jeb bezkaunīgi. Auniem ir niķis pa priekšu pateikt un izdarīt, taču tikai pēc tam tā kārtīgāk padomāt, kā būtu bijis labāk. Visbiežāk viņi paši nemaz nepamana to, cik ļoti jau šauj pār strīpu, jo tas, ka visi skatās, klausās un pievēršas Aunam, ir pilnīgi pašsaprotami.

Viņam vienmēr būs, ko teikt, taču ne vienmēr citiem interesē tas, kas viņam sakāms. Kāpēc? Jo tik straujš un skaļš temperaments nerada nopietnu iespaidu. Un, jo vairāk citi ignorē Aunu, jo vairāk uzmanību viņš cenšas piesaistīt, līdz var kļūt arī visai bezkaunīgs.

LAUVA

Salīdzinoši ar Ūdensvīru un Aunu, Lauva ir mazāk bezkaunīga. Ne jau tāpēc, ka viņa nevarētu, bet gan tāpēc, ka viņai rūp citu viedoklis par sevi. Un, tas nav slikti- tas nav mazvērtības komplekss. Vienkārši, karalim ir jārūpējas par tautu- tāpēc ir svarīgi zināt un saprast, ko tauta vēlas.

Lauvas parasti ir sirdsgudri, un, jo gados vecāki viņi kļūst, jo šī īpašība kļūst izteiktāka. Protams, bieži vien, izklaidējot publiku vai esot kaut kur citur uzmanības centrā, sanāk pāršaut pār strīpu ar jokiem, kur liela daļa taisnības.

Lauvām tiešām kaunu neiedalīja, jo kādēļ būtu jākaunas par savām domām vai darbiem? Viņām ir raksturīgs teiciens- „kurš gan sunim asti cels, ja ne pats?”

 

Spread the love

Pievienot komentāru