3 zodiaka zīmju pārstāvji, kuri tērē visvairāk. Viņi uz akcijām neskatās vispār!

Zivis

Šī Zodiaka zīme naudu neskaita, ja runa ir par viņu vajadzībām. Viņi nepirks nekvalitatīvu preci, un neapmeklēs apšaubāmas kvalitātes iestādes. Pat, ja naudas nav ļoti daudz, viņi labāk nopirks mazāk, taču labāk, nekā vairāk un lētāk. Kāpēc? Jo tāda ir viņu dzīves filozofija.

Viņi zina, ka skopais maksā divreiz. Zivis parasti ir pietiekami gudras, lai sastrādātu sev finansiālo stabilitāti. It sevišķi labi viss iegrozās, ja šīs Zodiaka zīmes pārstāvis ir iemācījies savu dabisko spēju, izvairīties no nepatikšanām, pieslīpēt līdz profesionālam līmenim. Zivis par naudu uztraucas, taču to neskaita, ja kaut ko vēlās.

Vērsis

Šo Zodiaka zīmi raksturo tādi vārdi, kā komforts un luksuss. Viņi dievina ērtus apstākļus, kad visa kā ir vairāk kā vajag. Protams, nevajag arī pārspīlēt, taču amerikāņu stiliņš ir vispiemērotākais, jo viņiem mājās vienmēr ir atsevišķa istaba tikai ēdienam. Nē, tā nav virtuve… Pieliekamais!

Tur stāv kaste ar alu, kaste ar koka kolu bundžiņās, un tādā garā. Vērsis var būt ļoti taupīgs, ja ir nospraudis kādu konkrētu mērķi, vai, ja šī taupība ir nepieciešama, lai vēlāk iegūtu ļoti daudz naudas (piemēram, uzsākot uzņēmējdarbību).  Viņiem patīk sagādāt prieku gan sev, gan saviem mīļajiem. Un, kas var būt labāks par lietu pirkšanu, kad ir daudz naudas- tas taču sagādā tik daudz prieka!

 

Spread the love

Pievienot komentāru