4 pazīmes, ka tu jau esi satikusi savu topošo vīru. Galvenais – nelaid viņu vaļā!

Tev nevajag izlikties, kad viņš ir tev blakus

Viņš pieņem tevi tādu kāda tu esi. Viņš nevēlas tevi izmainīt un regulēt. Viņš pieņem tevi, jo viņš tacu tevi izvēlējād un tu viņu. Protams, reizēm tu tēlosi, bet tikai tāpēc lai būtu viņa uzmanības centrā. Tu vienmēr būsi viņa zvaigzne.

 

 

Tava laime – ir viņa laime un otrādi

Tu atzīsti, ka viņš ir vienīgais tavā dzīvē svarīgais vīrietis un saproti, ka viņš ir labākais no visiem, kādi tev ir bijuši pagātnē. Viņš tev vēl tikai to labāko un palīdz tev realizēt savus mērķus un vēlmes.

Tavas intereses pēkšņi ir kļuvušas par viņa interesēm un otrādāk. Tas ir noticis negaidīti un tas ir fakts. Viņš ir laimīgs, kad esi laimīga tu. Viņš vēlas vienmēr tevi redzēt smaidīgu un labā noskaņojumā.

Grūtākajā brīdī tu vēlies, lai viņš būtu tev blakus

Tu zini to, ka tev labāk ir būt kopā ar viņu nekā bez viņa. Kad tevi ir piemeklējis grūts dzīves periods tu visvairāk vēlies, lai viņš būtu tev blakus, jo zini ka viņš tevi spētu mierināt un vienkārši uzlabot tev noskaņojumu.

Viņš tev palīdz kaut ar padomu, bet palīdz. Viņš rūpīgi tevi uzklausa un saprot ko tu vēlies ar to teikt. Tava problēma ir arī viņa problēma, tādēļ viņš ir ieinteresēt to atrisināt. Viņš nekādā gadījumā negribēs tevi kritizēt.

Jūsu simpātijas vienam pret otru nevar nepamanīt

Starp jums vienmēr ir jūtama mīlestība un pieķeršanās. Atliek cilvēkiem no malas jūs aplūkot un viņi saprot, ka jūs tiešām esat iemīlējušies, kaut arī ir pagājuši vairāki gadi.

Šādu cilvēku tu nedrīksti pazaudēt. Viņš ir tavs vīrietis, bet tu viņa sieviete.

Ja arī jūs vienkārši sēžat kopā tu vari justies īpaša, jo viņš ir tev blakus. Tu ar viņu lepojies. Jūs nespējat nepieskarties viens otram, kaut tikai nedaudz. No tā nav jākaunās.

 

Avots: sexart.me

 

Spread the love

Pievienot komentāru