Izvarotāji atklāj pēc kādiem kritērijiem viņi nosaka savus upurus. Un, lūk, daži fakti, kas mūs šokēja – domāju tevi arī!

Rūpīgi izlasi šo informāciju līdz galam. Šādi ir iespējams nedaudz saprast, kas izvarotājam notiek prātā. 

  1. Pirmais, kam izvarotājs pievērš uzmanību – tā ir frizūra. Viņiem patīk sekot sievietei ar astīti, copi, bizi vai jebkuru citu frizūru, pie kuras viegli pieķerties. Izņēmums nav arī sievietes ar gariem matiem, bet meitenes ar “zēngalviņu” gan reti, kad apmierina mednieku.
  2. Otrs, uz ko izvarotājs skatās – tas ir apģērbs. Viņš sekos sievietei, no kuras viegli noraut drēbes. Daudzi izvarotāji nēsā sev līdzi šķēres.
  3. Tāpat viņi novēro sievietes, kuras runā pa mobilo telefonu, kuras rokas somiņā, vai ir ar kaut ko aizņemtas, jo tās ir viegli pārsteigt nesagatavotas, un saķert.
  4. Pirmām kārtā, sievietes nolaupa supermārketu stāvlaukumos, birojos un no sabiedriskām tualetēm.
  5. Parasti izvarotāji cenšas sievieti saķert un ātri viņu aizvilkt uz tādu vietu, kur viņus neviens nepamanīs.
  6. Ja jūs vismaz kaut kā cīnīsieties un aizsargāsieties, viņi vilsies, jo ātri sapratīs, ka jūs varat piesaistīt nevēlamu uzmanību, bet nomierināšana aizņems daudz laika. Bet lielākā daļa meiteņu tā nedara, jo baidās, un cer uz apžēlošanu.
  7. Šie noziedznieki izstāstīja, ka neuzbruks sievietei ar lietussargu vai jebkuru citu priekšmetu, kuru var izmantot nedrošā attālumā, nepielaižot uzbrucēju sev tuvumā.

Lasi vēl: 4 pazīmes, ka tu jau esi satikusi savu topošo vīru. Galvenais – nelaid viņu vaļā!

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Spread the love

Pievienot komentāru