Izvarotāji atklāj pēc kādiem kritērijiem viņi nosaka savus upurus. Un, lūk, daži fakti, kas mūs šokēja – domāju tevi arī!

Atslēgas pie šiem priekšmetiem neattiecas, jo jums ir jābūt ļoti tuvu uzbrucējam, lai tās izmantotu kā ieroci. Galvenais jūsu mērķis ir ļaut viņiem saprast, ka jūs neesat viņu laika un ciešanu vērtas.

Piesardzības mēri, kurus ir vērts iegaumēt:

  1. Ja jums uz ielas vai stāvlaukumā kāds seko, ieskatieties viņam sejā un pajautājiet, cik ir pulkstenis. Vai arī sāciet runāt par laiku, piemēram. Tādā veidā jūs ieraudzīsiet cilvēka seju, un vajadzības gadījumā spēsiet viņu atpazīt, un tādējādi pārstāsiet viņu interesēt kā upuris.
  2. Ja tomēr kāds nāk pie jums, tad izstiepiet sev priekšā rokas un iekliedzieties “Stāvi!” . Daudzi izvarotāji atzinās, ka liks mierā sievieti, ja viņa iekliegsies, vai parādīs gatavību cīnīties pretī. Atcerieties! Viņi meklē VIEGLU ēsmu.
  3. Ja jūs nēsājat sev līdzi piparu gāzes baloniņu, jūs varat pabiedēt izvarotāju, pabrīdinot viņu par to, turot flakoniņu sev priekšā. Tas palīdzēs atturēt izvarotāju.
  4. Ja jums kāds uzbruks, diez vai jūs spēsiet uzvarēt ar spēku, bet ar viltību – pavisam noteikti. Ja jūs ir saķēruši no aizmugures, pacentieties ļoti stipri ļaundarim iesist vietā starp padusēm un elkoni, vai arī iekšējo gurna daļu. Varat pamēģināt sev iesist pa šīm vietām. Tas patiešām ir sāpīgi!
  5. Pēc pirmā sitiena mērķējiet cirksnī. Es no pašas sāpīgās pieredzes zinu, ka sitiens pa “vīrieša mantību” patiešām ir sāpīgs. Var padomāt, ka jūs kaitinat puisi, un viņš gribēs sist jums spēcīgāk, bet patiesībā izvarotāji meklē upuri, ar kuru nebūs problēmu. Tāpēc radiet šīs problēmas un aizsargājiet sevi.
  6. Kad izvarotājs jau ir izstiepis rokas pret jums, saķeriet viņu aiz diviem pirkstiem, izvērsiet tos uz augšu un uzspiediet, cik stipri vien iespējams.
  7. Nu un dabīgi, ka tas, ko mēs vienmēr dzirdam un zinam: vienmēr pievērsiet uzmanību tam, kas ir jums apkārt, pēc iespējas ņemiet sev kādu līdzi..

Ja jūs pamanāt dīvainu uzvedību – sekojiet saviem instinktiem. Jūs varat sajusties nedaudz neveikli izveidojušajā situācijā, bet būt daudz sliktāk, ja puisis patiešām izrādīsies bīstams cilvēks.

Vēl daži padomi:

  1. Taikvondo par visspēcīgāko sitienu tiek uzskatīts sitiens ar elkoni. Tāpēc, ja jūs esat pietiekami tuvu, tad sitiet ar elkoni.
  2. Ja laupītājs pieprasa jūsu maku vai somu, tad nedodiet to viņam rokās, bet atmetiet patālāk prom. Kamēr viņš aizies tiem pakaļ, BĒDZIET NEDOMĀJOT CITĀ VIRZIENĀ!!!
  3. Ja jūs atrodaties bagāžniekā, izsitiet lukturi, izbāziet roku caurumā un mājiet kā negudra. Nolaupītājs neko neredzēs, bet citi vadītāji pilnīgi iespējams, ka pamanīs. Tas ne reizi ir izglābis dzīvību desmitiem sieviešu.
  4. Sievietēm bieži patīk sēdēt mašīnā pēc pusdienām, darba vai iepirkšanās veikalos, vienkārši sastādot sarakstus, pārbaudot savu grafiku. NEDARIET TO!

Uzbrucējs jums seko, tāpēc viņam tā ir lieliska iespēja pielavīties jums uz pasažiera sēdekļa, pielikt pistoli jums pie galvas un pateikt, kur jābrauc. Tiko, kā esat iekāpuši mašīnā, aizveriet durvis un brauciet prom.

Daži noteikumi par to, kā iekāpt mašīnā garāžā vai stāvlaukumā:

  • Esiet modras: Paskatieties uz visām pusēm, jo kāds var slēpties uz aizmugurējiem sēdekļiem, tāpēc apskatiet mašīnu, pasažieru sēdekļus un grīdu. (DARIET TIEŠI TO PAŠU PIRMS SĒŽATIES TAKSOMETRĀ!).
  • Ja jūs esat novietojusi automašīnu blakus furgonam, tad pieejiet pie mašīnas no priekšējās pasažieru sēdekļa puses. Lielākā daļa sērijveida slepkavu ir uzbrukuši saviem upuriem, kad tie ir centušies apsēsties pie stūres.
  • Pievērsiet uzmanību mašīnām, kas novietotas blakus jūsu automašīnai. Ja vienā no tām sēž vīrietis viens pats, un vēl uz sēdekļa, kas ir blakus jūsu mašīnai, tad labāk atgriezieties veikalā, vai darbā un palūdziet apsargu vai policistu jūs pavadīt.

LABĀK BŪT DROŠĪBĀ, NEKĀ PĒC TAM TO NOŽĒLOT. (Un noteikti labāk būt par paranoiķi, nekā būt mirušai).

  1. Vienmēr izvēlieties liftu kāpņu vietā. Kāpnes ir ideāla nozieguma vieta, it īpaši, kad neviena nav blakus.
  2. Ja noziedzniekam rokās ir ierocis, bet viņš jūs nekontrolē – BĒDZIET! Šāvējs trāpa tikai 4 bēgošos upuros no 100. Un pat, ja jūs ievainos, tad visdrīzāk, tas nebūs nāvējoši bīstams ievainojums. Tāpēc BĒDZIET.
  3. Sievietēm ir smalka daba un viņas mēdz žēlot un just līdzi. Pārstājiet – tas var jūs nogalināt!! Piemēram, Teds Bandijs, sērijveida slepkava, bija simpātisks, izglītots vīrietis, kurš vienmēr spēlēja uz savu upuru uzticību. Viņš kliboja un staigāja ar spieķi, lūdzot sievietes palīdzēt viņam iekāpt mašīnā. Tad viņš arī nolaupīja jauno upuri.

Spread the love

Pievienot komentāru