Katrai Zodiaka zīmei ir savs slepenais ierocis! Uzzini, kāds ir tavs!

Katrs cilvēks ir atšķirīgs, un tik pat atšķirīgas ir arī viņu vājās un stiprās puses. Šodien mēs noskaidrosim, kādi ir katras Zodiaka zīmes slepenie ieroči. Kādēļ ir cilvēki, no kuriem mēs izvairāmies, un kādēļ ir cilvēki, kuri mūs ārkārtīgi pievelk?

Auns

Auns ir viens no visseksuālākajām Zodiaka zīmēm. Viņš pievelk sev klāt jebkuru cilvēku – bez izvēles. Auniem piemīt ārkārtīgi spēcīga pievilkšanas spēja un harizma, tādēļ pretoties šīm zīmēm ir ļoti grūti. Neviena Zodiaka zīme nespēj stāvēt klāt šīs zīmes pievilcībai.

Vērsis

Vērša stiprā puse ir labsirdība. Šīs zīmes pārstāvji necieš konfliktus, lamas un citu negatīvismu. Viņiem labāk patīk jebkādus konfliktus atrisināt mierīgi un bez jebkādiem kompromisiem. Ļoti pārsteidzoši, ka mierīgo Vēršu klātbūtnē pat visdusmīgākie cilvēki var kļūt par vismaigākajām būtnēm.

Lasi vēl: Ārzemju portāls nosaucis 28 iemeslus kāpēc NEVAJAG doties uz Latviju

 

Dvīņi

Par Dvīņu veiksmi var tikai brīnīties. Tā vien šķiet, ka viss, ko viņi dara, vienmēr izdodas ļoti veiksmīgi. Noslēpums slēpjas Dvīņu izteiktajā dzīvespriekā. Izrādās, ka 90% veiksmes nosaka tieši labs garastāvoklis. Tieši tādēļ Dvīņi ir vislaimīgākie Zodiaka zīmju pārstāvji.

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm 

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru