4 zodiaka zīmes kuras neredz sevi kāzās. Par Nr.2 trāpīts!!

Auns

Auns VIENMĒR spēlē tikai pēc saviem noteikumiem, tādēļ attiecībās visam ir jānotiek tā kā viņš to vēlas. Aunu uztrauc, ka pēc kāzām vairs nebūs brīvības sajūtas. Baidās, ka partneris zinās, ka Auns būs uz visu mūžu tikai viņam un nebūs vairāk konkurences sajūtas.

Dvīņi

Viņam ļoti patīk sabiedrība un ilgas pļāpas. Viņi ne vienmēr spēj tikt galā ar problēmām. Kad dvīnis jūt, ka viņa partneris pārāk ātri viņam pietuvojas viņš to var pamest bez iemesla un to pat nepjaust. Ļoti reti dvīņi spēj, kādu noturēt līdz kāzām.

Strēlnieks

Strēlnieks ir laimīgs, kad labi pavada laiku ar draugiem vai viens. Strēlniekam ir grūti pieņemt sarežģītus lēmumus, tādēļ viņš baidās no ilgstošām attiecībām. Viņu labāk nemudināt uz laulībām, ja neesat pārliecināts, ka viņš tiešām vēlas ilgas un laimīgas attiecības.

Ūdensvīrs

Ir ļoti grūti noteikt, kas Ūdensvīram notiek prātā, jo viņa domas mainās ļoti ātri. Viņu uztrauc laulības, jo viņš baidās no visa jaunā, kas notiek ar viņu. Nav nozīmes vai esi ar viņu kopā 6 mēnešus vai 6 gadus, viss var desmit sekunžu laikā mainīties.

 

Avots: soulpost.ru

 

Spread the love

Pievienot komentāru