5 frāzes, kurām izejam cauri šķiroties no cilvēka

Trešā fāze – apstāšanās. Ja ierobežošana turpinās, attiecības sāk apstāties. Pāris izturas viens pret otru kā paziņas bez īpašām jūtām. Šādas attiecības ir iepriekš pieminētās fāzes iekšējā čaula.

Ceturtā fāze – izvairīšanās. Kad apstāšanās kļūst pārāk nepatīkama, attiecību līdzdalībnieki sāk attālināties. Dažreiz tas tiek darīt zem tā saucamās atvainošanās maskas, piemēram, „Es slikti jutos, tāpēc nevarēju atnākt”.

Lasi vēl: Ko darīt ar mirušo radinieku fotogrāfijām?

Piektā un beidzamā fāze – nobeigums jeb šķiršanās. Fināla pakāpi parasti raksturo īsa saruna par pagājušajām attiecībām un vēlēšanos šķirties. Attiecības var beigties ar sirsnīgām pusdienām, uz galda atstātu zīmīti, telefona zvanu vai arī oficiālu laulības vai attiecību šķiršanu. Šīs pakāpes ilgums atkarīgs no abu cilvēku jūtām un vēlēšanos pārtraukt attiecības.

Tā – šķiršanās – var būt īsa vai var arī ieilgt. Un otrais variants nav tas sliktākais. Iespējams, ka ilgajā šķiršanās posmā rodas atklāsme par visu, kas attiecībās nav izdevies un arī to, kā attiecības būtu uzlabojamas.

Spread the love

Pievienot komentāru