5 sieviešu “trūkumi”, kuru dēļ vīrieši ir kā bez prāta – ja tev tādi ir , nesatraucies, tas pat ir tavs pluss

3. Bez kosmētikas

Ļoti daudzi vīrieši pret kosmētiku (it īpaši uzkrītošu!) izturās rezevēti, bet daži atzinušies, ka pārāk daudz un agresīva kosmētika viņos spēj iznīcīnāt jebkādu interesi par konkrēto sievieti.

Par ļoti pievilcīgām vīrieši uzskata sievietes tajos brīžos, kad mums šķiet “Ak, šausmas, kā es izskatos!” – tieši tajās retajās reizēs pludmalē, kad jūras sāļie viļņi nomazgājuši visu kosmētiku vai rīta agrumā, kad pirms pankūku cepšanas neesi vēl paspējusi uzkrāsoties.

 

4. Mazas krūtis

Tiek uzskatīts, ka vīrieši dievina sievietes, kurām ir liela izmēra krūtis, tā tas patiešām ir. Bet! Ir ļoti daudz vīriešu, kuri priekšroku dod sportiska tipa sievietēm ar maza izmēra krūtīm.

Tām ir ļoti daudz priekšrocību: tās ilgstoši saglabā savu formu un sieviete var atļauties valkāt dažādus tērpus zem kuriem nevilkt krūšturi… Šis vīriešus padara burtiski trakus!

Lasi arī:  4 lietas, kas liek vīrietim bēgt no sievietes

 

5. Vasaras raibumi

Daudzām sievietēm pavasaris un vasaras mēneši ir briesmīgākais sezonas laiks, jo… saule uz sejas “atdzīvina” vasaras raibumus. Sievietes iegādājas visdažādākos kosmētiskos līdzekļus, kas domāti cīņā ar tiem, nomaskē tos ar biezu pūderkrēma kārtu, lai “nemīlētie” vasaras raibumi nebūtu pamanāmi.

Bet vīrieši apgalvo pretējo – tas ir ļoti mīļi un sievietes, kurām ir vasaras raibumi viņi uzskata par ļoti pievilcīgām!

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru