5 zodiaka zīmju nelieši – tiešā vārda nozīmē!

1. vieta – AUNS

Zodiakālā apļa pirmajai zīmei piemīt spēcīgs un trauksmains raksturs, Auns ir pārliecināts un neatkarīgs. Viņš nostāda mērķi un cenšas to sasniegt, kļūstot visnotaļ kareivīgs, ja kāds stājas viņa ceļā un traucē mērķa sasniegšanai. Viņš neatzīst autoritātes, tāpēc likt Aunam paklausīt ir visnotaļ grūts uzdevums, jo viņš ir gatavs doties cīņā, lai tikai aizstāvētu savas intereses.

2. vieta – STRĒLNIEKS

Galvenais Strēlnieka dzīves atslēgas vārds ir “brīvība”, viņš to novērtē un bauda. Viņu piesaista jauni iespaidi, jauni cilvēki un jaunas valstis, viņš ir atvērts, dāsns un ļoti draudzīgs cilvēks, taču tas saglabājas tikai tik ilgi, līdz kāds cenšas ielauzties viņa brīvībā, jo tad viņš var sabrukt – palikt dzeloņaini sarkastisks, izteikt rupjas piezīmes un retākos gadījumos izrādīt arī fizisku agresiju.

3. vieta – LAUVA

Lauva, protams, ir karalis, tāpēc kāda gan te var būt runa par to, ka viņš kādam pakļausies?! Viņš ir dzimis līderis, kurš zina, kā vadīt aiz sevis cilvēkus un aizdedzināt entuziasma dzirksti viņu sirdīs. Viņš ir augstsirdīgs un godprātīgs, spilgta personība, kura mīl atrasties uzmanības centrā. Lauva var piekāpties tikai vienā gadījumā – kad cilvēks, kurš viņu mēģina pakļaut ir patiešām liela autoritāte.

4. vieta – SKORPIONS

Skorpions ļoti daudz ko patur sevī, tāpēc ārēji viņš var izskatīties mierīgs un līdzsvarots, taču viņa iekšējā pasaulē mutuļos kaislību vētra. No citām zīmēm viņu atšķir izlēmīgs un enerģisks raksturs un gribasspēks, reizēm ir sajūta, ka viņš redz cauri kādai citai personai. Spēcīgais un neatkarīgais Skorpiona raksturs padara viņu ļoti dumpīgu, jo viņš taču nevar piekāpties kādam, kas ir vājāks par viņu, bet kādu, kas izrādīsies spēcīgāks, nav tik viegli atrast.

5. vieta – ŪDENSVĪRS

Ūdensvīram patīk visu darīt pa savam. Protams, ka viņš var ieklausīties kāda cita padomā, taču viņš rīkosies tieši tā, kā pats uzskata par vajadzīgu. Nebūt tādam kā citiem – tas viņam viennozīmīgi sagādā baudu, pēc dabas viņš ir brīvību mīlošs. Ūdensvīrs ļoti augstu vērtē draudzību, jo draugi parasti nepārkāpj viņa brīvības robežas. Ūdensvīrs ir ļoti dumpīgs – viņš neatzīst autoritātes un nevēlas pildīt kāda cita gribu.

 

Spread the love

Pievienot komentāru