6 pazīmes, ka jūs esat no debesīm uz zemi atsūtīts eņģelis cilvēka ķermenī

Jūs mīlat vientulību

Gaismas strādnieks jeb zemes eņģelis mīl lielāko daļu laika pavadīt vienatnē. Viņiem nav pretenziju pavadīt laiku tikai ar sevi. Viņiem reizēm ir vēlme pazust no visiem cilvēkiem un uz brīdi palikt vienatnē ar savu enerģiju. Viņi zina, lai izmainītu pasauli ir jāmainās no sākuma pašiem.

Jūs atdodat daudz enerģijas, lai palīdzētu citiem

Tev ir vēlme palīdzēt citiem cilvēkiem kaut zini, ka tas būs grūti izdarāms? Tad tu esi uz zemi atsūtīts eņģelis! Šie cilvēki ir gatavi pamest pilnīgi visu, lai tikai palīdzētu otram cilvēkam, kuram ir patiešām grūti. Tu viņa sāpes ”uzsūc” sevī. Tev ir jāzina, ka tu dari cēlu darbu un reti kurš cilvēks palīdzētu citam grūtā brīdī, bet nu nemaz nedomādams būsi gatavs palīdzēt.

Tu jūti, ka esi radīts kādam konkrētam mērķim

Zemes eņģeli  parasti vēlas strādāt tādā sfērā, lai spētu palīdzēt cilvēkiem, piemēram, par sociālo darbinieku, psihologu vai ārstu. Tev patīk tā sajūta, kad esi izdarījis otram labu un to apzinies.

Tev ir spēcīga intuīcija

Savā dzīvē tev vajadzētu paļauties vairāk nevis uz loģisko domāšanu, bet gan intuīciju, jo tā tevi nekad nepievils. Ja tu atklāsi, kas esi patiesībā, tad tu sāksi redzēt apkārt zīmes, kuras tev tiek sūtītas no augšas.

Tu nesaproti mūsdienu pasauli

Tu nesaproti, kādēļ cilvēki tik ļoti pārdzīvo par lietām, kuras nevar iegūt, ja vēlāk tās tik un tā neizmantos. Kāpēc mēs tik daudz ņemam, bet tik maz dodam? Kāpēc mums karš un rasisms? Kāpēc cilvēkam darbs ir pirmajā vietā? Tev šie jautājumi ir nesaprotami un tu līdz galam nespēj izprast mūsdienu cilvēkus.

 

Ja tev šīs pazīmes atbilst, tad visticamāk tu esi sūtīts pie mums no augšas. Visticamāk tu jau sen esi jutis, ka esi neparasts cilvēks. Tevi sagaida grūts ceļš, bet beigu beigās tieši tevis dēļ daudzi mainīsies. Tu esi uz šejieni sūtīts, lai spilgti mirdzētu uz šīs pasaules un lai mainītu pasauli uz labo pusi.

avots

Spread the love

Pievienot komentāru