6 pazīmes, ka labāk būtu šķirties. Nemokat viens otru.

Tu sāc otru ienīst

Var gadīties, ka jūsu starpā pazūd mīlestība, bet, ja sāc sajust naidu vai nicinājumu, tas norāda, ka nebūs labi. Neļauj attiecībām kļūt neciešamām un ieslīgt bailēs.

Jūs visā vainojat viens otru

Tu domā, ka visās attiecību problēmās ir vainojams otrs, bet viņš tāpat domā par tevi. Protams, jūs abi apzināties, ka neviens nav simtprocentīgi vainīgs pie visa, taču jūs to nesakāt viens otram.

Jūs esat pilnīgi atšķirīgi

Ja tu labprāt visu dienu pavadītu kalnos, bet partneris nepiecelsies no dīvāna ilgāk par piecām minūtēm, tad jūsu vajadzības un vēlmes netiks piepildītas, jo nespējat pieņemt viens otra dzīvesveidu.

Varbūt jūsu starpā uzreiz izveidojās saikne, bet laika gaitā sākāt saprast, ka patiesībā jums nav daudz kā kopīga. Krasās atšķirības var būt arī šķiršanās iemesls.

Tu neesi tu pati

Ja pamani, ka esi zaudējusi daudz ko no tā, kas nozīmēja būt tev pašai, tad varbūt ir jāpaiet soli atpakaļ un no jauna jāizvērtē attiecības. Ja mēs neaugam un nekļūstam labāki, esot kopā ar kādu, vai pat kļūst tikai sliktāk, tā ir zīme, ka kaut kas nav labi. Otrajai pusītei vajadzētu padarīt tevi par labāko cilvēku, kāds vari būt.

Tu fantazē par attiecībām ar kādu citu

Ja arī fiziski tu nekrāp otru, tad fantazēšana par dzīvi bez viņa ir sava veida emocionāla krāpšana. Sapņošana dienas laikā par labāku dzīvi kopā ar kādu citu, pat ja šis cilvēks nav īsts, nozīmē to, ka neesi apmierināta ar pašreizējām attiecībām.

Tu īpaši necenties

Labs veids, kā saprast, vai tiešām vēlies turpināt attiecības, ir padomāt, vai tu esi vai neesi vienaldzīga pret notiekošo. Ja arvien biežāk jūties tā, ka attiecībās notiekošais tevi neuztrauc, tad nav vērts tērēt laiku, naudu, un savus spēkus.

Ja tev attiecībās ir garlaicīgi un nespēj atrast iemeslu tās turpināt, tā ir zīme, ka jāmeklē kaut kas cits, jo vienaldzība ir pretstats mīlestībai.

 

Spread the love

Pievienot komentāru