SVARĪGI IZLASĪT VISIEM AUTOVADĪTĀJIEM! Nelido ātrāk par savu sargeņģeli! Diemžēl daži vienkārši šo neņem vērā un notiek tā…

Iegaumējiet šo vienmēr! Nevajag lidot ātrāk par savu sargeņģeli! Diemžēl daudzi autovadītāji šo neņem vērā. Atcerieties – ka cilvēku nav iespējams atgriezt no debesīm. 

Ātrums ir kā narkotikas. Izmēģinot to tu nespēsi vairāk no tā atteikties, tādēļ nemaz nemēģini! Padomā par saviem mīļajiem un tuvajiem cilvēkiem, kuri tevi gaida mājās katru reizi. Nesāpini viņu un pasaudzē viņu sirsniņas.

Mūsdienu auto tiek būvēti tā, lai spētu sasniegt arvien lielāku ātrumu. Diemžēl cilvēkiem bieži ienāk prātā doma, ka jāizmēģina cik tad automašīna var ”izspiest”. Padomājiet par sekām, kādas jūs varat radīt, gan sev, gan arī apkārtējiem cilvēkiem.

Ir bail sākt skaitīt cik cilvēki ir miruši dēļ ātruma. Reizēm notiek neparedzētas lietas – izskrien kāds dzīvnieks, nez no kurienes parādās cilvēks ceļa malā, cits auto priekšā negaidīti nobremzē un citas tik pat negaidītas lietas, kuras var atņemt dzīvību.

Apskatot šo video iespējams tu vairs nevēlēsies pārkāpt ātrumu.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=ibuMIGrgbrA

Kādēļ gan ir ātruma ierobežojumi? Ne jau tāpēc, lai pakaitinātu autovadītājus, bet gan lai pasargātu jūs no neapdomātas rīcības.

Pirms spiest gāzi grīdā padomājiet par mīļotajiem, kuri jūs gaida mājās!

 

Avots: lamp.im

Spread the love

Pievienot komentāru