6 zodiaka zīmes ar kurām sākot no 9.augusta notiks brīnumu lietas – šādi sola astroloģe…

Vēzis

Tu visu laiku sūksties, ka tev ir dzīve neizdevusies, tad šoreiz tu nemaz par ko šādu neiedomāsies! Galvenais ļauj ienāk laimei tavā dzīvē, tad visas durvis tev tiks atvērtas.  Ak un šomēness tevi gaida naudas pieplūdums maciņā!

Veiksmīgākās augusta dienas – 1, 4, 5, 6, 11 un 20.

Lauva

Augustā tu varēsi savu enerģētiku palielināt no mēness gaismas. Jutīsies daudz enerģiskāks, aktīvs un būsi gatavs katram šķērslim, kas stāsies tev ceļā. Ja spēsi sadalīt savu enerģētiku vienādās daļās, tad spēsi augustā tikt galā ar dažādām problēmām, kas tevi ir skārušas.

Veiksmīgākās augusta dienas –  1, 4, 5, 6, 20, 24, 26, 27 un 28.

Lasi vēl: 20 reisi, kuri jau šovasar maksā 9€ – nenokavē!

Strēlnieks

Veiksme būs tavā pusē gandrīz katrā brīdī. Šajā mēnesī tu droši vari uzsākt savu biznesu. Augustā tu par naudas trūkumu gandrīz nemaz neieminēsies. Esi piesardzīgāks ar mīlas lietām.

Veiksmīgākās augusta dienas – 4, 5, 6, 10, 11, 16, 20 un 31.

Mežāzis

Tava personīgā dzīve manāmi uzlabosies un apkārtējie būs sajūsmā par tavu radošumu. Tev mēnesis būs veiksmīgs sākot no 1. datuma līdz pat 30. datumam. Tu jutīsi kā veiksme pati tiecas pie tevis, bet tu tikai nepierodi pie šī!

Ūdensvīrs

Veiksme – Ūdensvīra pavadone visu laiku. Tu augusta mēnesī atklāsi jaunus talantus sevī, taču tie attīstīsies tikai tad, ja tu ar visu nopietnību tam pievērsīsies visu laiku.

Veiksmīgākās augusta dienas – 10, 18, 21, 23, 28 un 31.

 

avots

Spread the love

Pievienot komentāru