8 pazīmes, ka otra pusīte jūs nekad nepārstās mīlēt

1.pazīme

Jūsu izredzētais ir vienmēr jums blakus, kad viņam ir brīvs brīdis. Jūs droši varat paļauties un uzticēties viņam. Viņš neuzskata, ka jūsu problēmas viņu neskar. Ja tev ir problēmas, tas nozīmē, ka problēmas ir kopējas. Cilvēks, kurš tevi ļoti mīl nekad neteiks: «Tu taču esi liela meitene, tiec galā pati» vai  «Kas tu par vīrieti, ka nevari pats ar to tikt galā?».

2.pazīme

Viņš necenšas valdīt par tevi un nostādīt svi latiņu augstāk par otru pusīti. Cilvēks kurš patiesi mīl nespēlēsies ar patneri kā ar rotaļu lelli. Ja tā notiek, tad tā ir necieņa un egoisma pazīme

3.pazīme

Jūsu partnerim ir vienalga, kādu ēdienu jūs pasniedzat, kaut arī jūsu ēdiena gaumes atšķiras. Viņš atcerās, cik daudz cukura jūs liekat tējā vai kafijā. Viņš vienmēr pajautās jūsu viedokli pirms pieņems svarīgu lēmumu. Ir ļoti svarīgi lai viņš jūs cienītu kā personu un izturētos ar cieņu.

4.pazīmes

Viņš ir godīgs.Jā, iespējams viņam gadās mazi meliņi, taču viņš nemelo jums par lielām un svarīgām lietām. Lai jūs nomierinātu viņš ir spējīgs samelot, taču laikam ejot viņš nespēs izturēt, ka meloja jums un atzīst savu vainu un to nožēlos.

5.pazīme

Viņš ir gatavs jūsu dēļ atteikties no kāda sev tuva hobija, aktivitātes vai vaļasprieka. Viņš ar lielāko prieku dosies ar tevi tur kur tava sirds vēlas, bet kaut tajā pašā brīdī viņš labprāt būtu citā vietā. Viņš to noklusēs un kad otrs partners būs gatavs atklās savu īsto iemeslu, kādēļ devās ar partneri tur kur pats nevēlētos – mīlestība.

6.pazīme

Viņš tev jebkurā brīdī palīdzēs neskatoties ne uz ko. Lai cik grūti un smagi arī būtu viņš tevi atbalstīs un uzmudrinās kaut pašam būs grūti. Iekšēji viņš iespējams pamazām bruks, bet jūsu dēļ viņš uzvedīsies mierīgi un mierināj jūs nevis sevi.

7.pazīme

Viņš neapsmej tevi. Viņš smejās ar tevi nevis par tevi. Protams, šad tad mēdz partneri vienam pret otru raidīt ”vieglos un nevainīgos jociņus”, taču viņi ir pārliecināti, ka otrs to nedomā un par spīti visam mīl viens otru.

8.pazīmes

Viņš zina kura ir jūsu vājā vieta un nekādā gadījumā nesitīs pa šo vietu. Viņš centīsies darīt visu, lai arī apkārtējie izturētos pret jums ar cieņu un neaizskartu šo sāpīgo tēmu. Ja arī kāds sāks runāt par, kādu jums sāpīgu tēmu, tad partneris mēģinās sarunu mainīt uz citu tēmu.

Mīlēsim viens otru!

 

Avots: klewo.com

 

Spread the love

Pievienot komentāru