Andrejs Skorohods no Comedy Club izteicies par Ukrainu – ne visi ar to ir mierā

Liels daudzums cilvēku visā pasaulē ir izteikuši savas domas par notikumiem Ukrainā. Īpaša uzmanība tiek pievērsta māksliniekiem, kuri dzīvo vai strādā Krievijā. Dažas slavenības ir izteikušas atbalstu Krievijas Federācijas rīcībai, kāds ir izteicis nosodījumu, bet daudzi vienkārši klusē.

Andrejs Skorohods ir atpazīstama personība. Viņš ir dalībnieks “Jautro un atjautīgo klubā”, komiķis, daudzus gadus strādā Krievijā populārākajā humoristiskajā pārraidē – Comedy Club. Starp citu, Andreja dzimtene ir Baltkrievija.

Lasi arī: Krievijas zvaigznes masveidā aizbrauc no valsts; Nikolajs Baskovs nosoda visus, kas pamet dzimteni

Vairāk nekā mēnesi Skorohods nekādi nekomentēja notiekošo, bet vakar komiķis savā Instagram ievietoja ierakstu, kurā pauda savas domas.

Es nesaprotu, kāds šim visam ir mērķis. Ukrainā nav nacistu, precīzāk sakot, ikvienā valstī ir “unikālie” cilvēki, kuri pārkāpj likumu un uzvedas nepareizi. Gan ASV, gan Šveicē, gan pie mums. Es esmu dzīvojis Ukrainā.

Jā, es Jauno gadu sagaidīju Kijevā, man tur ir draugi. Neviens man pat vienu negatīvu vārdu nepateica krievu valodas dēļ. Es neticu, ka Ukraina gribēja mums uzbrukt,” – paziņoja komiķis.

“Ļoti daudzi cilvēki mūsu valstī visu to neatbalsta. Es lūdzu visiem palikt cilvēkiem. Pat tad, kad apkārt notiek, kas tāds, nepieciešams izrādīt maksimālu cilvēcību,” – izteicās Andrejs Skorohods.

Spread the love

Pievienot komentāru