Andžela Perla nosauc zodiaka zīmes, kurām 2022. gads būs izšķirošs turpmākai dzīvei un liktenim

Dvīņi

Kardinālas pārmaiņas gaidāmas Dvīņiem. Bet, atšķirībā no Vēžiem, viņi vienmēr meklē kaut ko jaunu. 2022. gads priekš viņiem kļūs par sevis atklāšanas un pieņemšanas gadu.

Jaunas aizraušanās, pilnīgi cits saziņas loks un, iespējams, darba nomaiņa – tas viss sagaida šos daudzpusīgos zodiaka zīmes pārstāvjus. Bet nevajag zaudēt galvu, jo ne viss labais arī patiesībā ir labs. Jāpaliek racionālam un nevajag ļauties ilūzijām.

Dvīņiem ļoti paveiksies mīlestībā. Viņi atradīs radniecīgu dvēseli, bet, ja ir to atraduši jau iepriekš, tad viņu savienība kļūs vēl spēcīgāka.

 

Lauva

No visām zodiaka zīmēm 2022. gads tieši Lauvām būs visizšķirošākais. Diemžēl ne tikai labā nozīmē. Bet sākumā par labo: uguns zīmes pārstāvjus gaida daudzu ambiciozu plānu īstenošanās, uz ko viņi ir gājuši visu iepriekšējo gadu.

Nebeidzamā rosība darba procesā var ļoti patraucēt privātajā dzīvē. Būs ļoti grūti savienot jaunas iespējas un mērķus ar mīlestības attiecībām. Tāpēc visticamāk nāksies upurēt laiku, ko pavadāt ar savu otro pusīti.

Lasi arī: Tamāra Globa: 5 zodiaka zīmes, kurām gada beigās sāksies baltā svītra dzīvē

Bet nevajag krist izmisumā. Gada beigās viss nokārtosies. Tāpēc, Lauvas, esiet pārliecināti, ka harmonija jūsu dzīvē nav pazudusi uz visiem laikiem.

Dažiem zīmes pārstāvjiem vajag akurāti un racionāli pieiet pie lēmumu pieņemšanas 2022. gadā, jo tas ļoti stipri atsauksies uz tālāko likteni.

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru