Astrologi apgalvo, ka šajās zodiaka zīmēs dzimušie ir visneķītrākie!

 

1.vietā – Skorpions. Kāds brīnums! Šī zodiaka zīme patiešām ir seksuāla un gatava dažādiem eksperimentiem gultā. Skorpionu erogēnā zona ir dzimumorgāni, kas pastiprina viņu vēlmi pēc gultas priekiem un nepiedienīgiem jokiem.

2. vietā – Lauva. Seksuālais kontakts ar šīs zīmes pārstāvi viennozīmīgi paliks par vienu no atmiņā paliekošākajiem. Diez vai, ka jūs satiksiet Lauvu, kas nemīlētu gultā eksperimentēt.

3. vietā- Zivis. Kā izrādās, mīlošajām un maigajām Zivtiņām seksuālas izpriecas un neķītras spēles nemaz nav tik aizspriedumaina tēma.

 

4. vietā – Vērsis. Šiem cilvēkiem patīk perversi joki, eksperimenti gultā… viss neķītrais! Tomēr, parasti to īpaši neizrāda.

5. vietā – Mežāzis. Nopietna un ieturēta cilvēka ārējais tēls ir aplams. Patiesībā, šie cilvēki slēpj vēlmi pēc kaisles. Turklāt, melnā humora cienītāji.

6. vietā – Jaunava. Kaut arī ārēji šķiet salta un aizspriedumaina, Jaunava patiesībā ir ļoti kaislīga, bet to lieliski slēpj.

7. vietā – Auns. Dzīvespriecīgs un labsirdīgs cilvēks, kurš ik pa laikam izšpļauj kādu perversu joku.

8. vietā – Ūdensvīrs. Viņi pretējā dzimuma pārstāvjus parasti neuztver kā tikai seksuālus objektus, tomēr arī viņi nav nekādi svētie, un par neķītriem jokiem var pasmieties.

Lasi arī: TESTS. Izvēlies glāzi un uzzini, kas tev vajadzīgs tieši šobrīd!

9. vietā – Dvīņi. Parasti zina, ko vēlas dzirdēt otrs. Ļoti harizmātisks, piesaista daudzus.

 

Arī interesanti: Augstāko spēku aizsardzībā: pat Vanga izrādīja īpašu cieņu šīm Top 3 zodiaka zīmēm

 

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru