Astrologs dod padomus katrai zodiaka zīmei uz 2017. gadu – #Dvīni, velti vairāk uzmanības savai ģimenei!

Jaunava – tev jāiemācās atpazīt tos cilvēkus, kuriem tu daudz nozīmē, un neatgrūst viņus. Ja atklāti izrādīsi savas sajūtas, tas palīdzēs noturēt stingrāku pārliecību par sevi.

Svari – mīlestība pašam pret sevi un sevis pieņemšana ir pirmais solis, lai rastu mieru ar pārējo pasauli. Vairāk pastāvi par sevi un neļauj citiem tevi izmantot.

Skorpions – šajā gadā tu jutīsies pilnvērtīgāks, ja būsi atvērtāks pret citiem. Ievainojamība var atmaksāties, ja tavā dzīvē ienāks uzticami cilvēki, kam tu nebūsi vienaldzīgs. Nebaidies izkāpt no savas komforta zonas.

Strēlnieks – šogad tev ir vairāk jāatbrīvojas, jo dzīvei nav jābūt nepārtrauktā kustībā. Kad apstājies un apdomā visu, vari uzzināt daudz ko jaunu par sevi.

Lasi vēl: Neļaujiet saviem bērniem skatīties animācijas seriālu Peppa Pig – psihologu brīdinājums!

Mežāzis – tev jāiemācās atbrīvoties no lietām, un tad būs mazāk stresa. Dzīve būs daudz produktīvāka, ja tiksi vaļā no aizvainojuma gan pret sevi, gan citiem.

Ūdensvīrs – pievērs uzmanību tam, kā tavi vārdi un rīcība atstāj iespaidu uz citiem. Nedaudz empātijas var ievērojami uzlabot saskarsmi ar citiem.

Zivis – šogad centies būt pateicīgāks par to, kas tev ir, nevis koncentrējies uz trūkumiem. Optimistiska domāšana tev palīdzēs pārvarēt iespējamās grūtības.

 

Spread the love

Pievienot komentāru