Beidzot zināms arī Ladybird viedoklis viņas bērnu sāgā; Dziedātāja prasa palīdzību

Gada izskaņā nepatīkami notikumi risinājušies savulaik ļoti populārās dziedātājas Ladybird jeb Tatjanas Šihmuratovas ģimenē.

Vispirms sociālos tīklus pāršalca vēsts, ka māksliniece kopā ar bērniem pazudusi Amerikā, tad trijotne tika atrasta, mamma uz laiku apcietināta un bērni nodoti tēva gādībā. Lai palīdzētu savai draudzenei, ar emocionālu vēstījumu sociālajos tīklos klajā nākusi dziedātāja Jenny May jeb Maija Stuģe. Maija atklājusi nelāgo notikumu aizkulises un aicinājusi latviešus nepalikt vienaldzīgiem tautietes cīņā par saviem bērniņiem.

Kā atklājusi Jenny May, Ladybird ir viņas tuva draudzene, un māksliniece vēlas lūgt sabiedrību nepalikt vienaldzīgiem un palīdzēt latviešu sievietei cīņā par iespēju satikt savus bērnus. Šobrīd mamma cīņā ir bezspēcīga, jo vīra dzimtenē Amerikā likums nav viņas pusē.

Lasi arī: Kā klājās skaitumkaralienei Eleanorai, kuru pirms 20 gadiem greizsirdīgs pielūdzējs aplēja ar skābi

”Tatjana pēdējos gadus ir precējusies ar amerikāni un audzina divus burvīgus bērniņus – 2 un 3 gadus vecus.

Pēc komplicēta posma ģimenē, Tatjana ar bērniem devās uz krīzes centru pēc palīdzības. Lai gan ģimenes galva tika par to informēts, tomēr viņš uzsāka kriminālvajāšanu, izmantojot neprecīzu un nepatiesu informāciju pret bērnu māti.

Bērni tika atņemti, tagad atrodas pie tēva. Tatjana viena bez naudas un mājas tika pamesta likteņa varā. Paveicās ar lielisku draudzeni, kura viņu uzņēma savā ģimenē.

Tatjana cīnās par to, lai atgūtu bērnus, vismaz par iespēju redzēties ar tiem, jo šāda iespēja ir liegta. Tā kā Tatjana nav Amerikas pilsone un kriminālprocesa laikā strādāt nevar, viņa nevar sev nodrošināt ne advokātu, ne arī noformēt kaudzi ar dokumentiem, kuri maksā lielas summas.

Pēdējos trīs gadus māmiņa diendienā pieskatīja bērnus. Ikreiz, kad sazvanījāmies, fonā ņirbēja mazo resgaļu aktivitātes un lielais dzīvesprieks.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk (un ko šajā lietā dara Latvijas vēstniecība)

Spread the love

Pievienot komentāru