Brīdinājuma zīmes, kas liecina, ka tavs organisms nav vesels

Urīns

Rīta urīns ir lielisks veselības indikators. Vienmēr pievērs uzmanību urīna krāsai un smaržai. Gaišāks urīns, kas ir salmu krāsā, ir veselības liecinieks, tomēr, ja tavs urīns ir tumšāks, tas liecina par infekciju vai dehidratāciju. Sāc dzert vairāk ūdens!

Zobi

Pietūkušas un asiņojošas smaganas liecina par vairākām veselības problēmām. Ja tev asiņo smaganas zobu tīrīšanas laikā, tad, iespējams, ka tev ir kāda smaganu slimība. Un smaganu slimības ir indikatori dažādām citām nopietnām slimībām, piemēram, acidozei.

Svars

Pēkšņs svara pieaugums vai zudums liecina, ka ar tavu organismu kaut kas nav kārtībā. Gala rezultātā ir iespējami nierakmeņi vai kādas citas nieru slimības. Svara zudums liecina par problēmām gremošanas sistēmā, un tā rodas, tad, kad tavs organisms nav spējīgs tikt galā ar uzturvielām.

Lasi arī: Uz kādu nopietnu slimību norāda nogurums

Nagi

Dzeltenas krāsas un biezi nagi liecina par sēnīšu infekciju. Trausli nagi nozīmē, ka tavam organismam ir nepieciešams vairāk kalcija.

Āda

Izsitumi, tumši plankumi, izmaiņas ādas krāsā nozīmē, ka ar organismu kaut kas nav kārtībā. Noteikti velti laiku tam, lai apskatītos, kas notiek ar tavu ādu dažas minūtes pēc vannošanās.

Avots: wittyfeed.com

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru